Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (201)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Riadne vytunené Před svatbou ne!. Pobavil som sa už vstupnou scénou a vlastne som sa už baviť ani neprestal. Vtipné scény, ktorých rozhodne nie je málo, vyplnené dobrou zápletkou. Dvojica Anne Hathaway a Rebel Wilson sa výborne doplňovali a ich rozdielny vizuál, charizma tvorili fungujúcu komediálnu chémiu. Často až debilný humor prvotriedne bavil. V rámci čistokrvných komédií videných za posledných 10 rokov budú Podfukářky horúci kandidát na TOP 5 . A teraz ma už prosím ospravedlňte. Mám zřejmě mrtvici. Necejtím kozy. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No dám takové lehce ušmudlané dvě *, jedna je za celkem pěkný vizuál, natočeno to bylo v docela hezkém prostředí a za Anne Hathaway, na kterou se kouká docela dobře, a ta druhá tak nějak za ten zbytek. Že by to bylo něco úžasnýho, to se rozhodně říct nedá. A že by se nějak hezky koukalo na toho vorvaně, to tedy nemohu říci!! ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Hromada lacných gagov, ktoré navyše ešte sú prezentované trápne. Dvojica A. Hathaway a R. Wilson sa síce snažia, ale ten výsledok nie je dobrý. Pointa až v záveru, ale ani tá nie je plnohodnotná. V tejto forme v podstate zbytočný a nefungujúci film s mnohými slabými momentmi. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková odddechová, jednoduchá komedie o soupeření dvou zlodějek a podfukářek v jednom městě. Mělo to svůj humor, většinou povedený a některé scény zajistí kvalitní výbuchy smíchu. Rebel Wilson, klasicky vtipná už jen svým vzhledem, tady sedla jak prdel na hrnec, a ačkoliv mi její filmy přijdou poslední dobou všechny úplně stejné, tak jsem se bavil a bylo to dobré. Příběh taky nebyl úplně odfláknutý a šla vidět snaha. Za týden si sice už nevzpomenu, že jsem to viděl, ale na dnešek mi to náladu zvedlo prvotřídně. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Zase raz sa mi potvrdilo, že v hodnotení komédií je ČSFD úplne mimo a čím menej %, tým lepšie. Podfukárky sú absolútne pohodová, nenáročná oddychovka, ktorá stojí a padá najmä na Rebel Wilson, ktorá to aspoň podľa mojho názoru utiahla a takpovediac sama "spravila" dobrú komédiu a výborne ma pobavila. A v komédii záleží podľa mňa hlavne na tom, takže za mňa osobne spokojnosť a zaslúžené 4*. 75% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Původní premiéra filmu měla být 29. června 2018, poté byla přesunuta na 10. srpen 2018 a nakonec měl film premiéru 10. května 2019. (Varan)
  • Beaumont-sur-Mer (doslova Krásny kopec pri mori) je fiktívne mesto pomenované podľa známeho Beaulieu-sur-Mer (doslova Krásne miesto pri mori), ktoré sa nachádza na Francúzskej riviére. (m.a.t.o.)
  • Anne Hathaway sa spočiatku bránila hrať svoju rolu s noblesným britským prízvukom, ale režisér Chris Addison ju presvedčil, že je to pre postavu nevyhnutné. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama