Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Expendable 

všechny recenze uživatele

Seagal jako nemylosrdný policajt. Láme vazy a končetiny Jamajčanům a srší jednu vtipnou hlášku za druhou (doufám, že nebyly trojčata). Souboje jsou perfektní a řekl bych, že v tomto filmu je Seagal v nejlepší kondici. Je fakt rychlej a s tou šavlí se fakt ohání a hlavy lítaj. Já a já být všude :-) 100% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Muž s cejchou ještě bez cejchy aneb Steven stále ve formě. Tentokrát jsou protivníky rastamani z Jamajky. Hlavní boss je díky dabingu dobře k zapamatování. K tomu se připočtou ještě divný rituály a voodoo. Opět se tu hlásí jako na běžícim pásu. "Myslel si, že je neporazitelnej a ten druhej že umí lítat" "no a?" "oba se spletli." I když rastamany nemam v lásce, tak tohle je průměrná záležitost. Zhruba tak 60% ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Zcrackovaní rastamanští Jamajci kšeftují s drogami, kreslí na zdi divné obrázky, dělají nějaké divné woodoo rituály a jdou po krku Stevenu Seagalovi. Klasický feeling stylového akčního béčka počátku 90. let je cítit na každém kroku. Přitupělá zápletka namotaná z toho stále stejného kolovrátku s neuvěřitelným chtíčem „nacpat tam něco víc“ (v tomto případě se jedná o tajemné woodoo rituály) však není ani k smíchu. Nudný sled veskrze klišovitých epizod jenž mají dávat jednotný děj, pozbývá lepšího režijního drajvu a z nesnesitelné nudy snímek nedokáže vytáhnout ani charismatický Seagal, jemuž sice aikido jde skvěle, ale zde naprosto nepochopitelně uvolnilo místo bezduchému střílení. Navíc násilně naroubovaná automobilová honička je v případě tohoto filmu vrcholem nevkusu stejně tak jako řádně trapný závěr na Jamajce a odbyté finále. Jestli náhodou při natáčení někoho nenapadlo zapálit si ten crack doopravdy? ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Ale tož jo, ještě je tady Seagal dobrej a štíhlej:) -----Haha, teď jsem to viděla znovu v TV a když ta zlá Jamajčan mluvit, ihned jsem si vzpomenout na Petera Sellerse ve Vraždě na večeři, jak říká: "Tycho! Krava hovorit!" a losí hlava zoufale promluvit: "Lóós! Som lóós!". No fakt jsem z toho padoucha nemohla, bylo to jak ze špatné parodie, tohle převedení jamajštiny do češtiny se fakt nepodařit! ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Johna Hatchera již unavoval celoživotní boj proti zavádění drog do běžného života a v touze po klidu se vrátil do rodného městečka. Svůj zvědavý nos však rychle neomylně vložil mezi jamajský a kolumbijský gang, které spolu právě sváděly souboj o dealerské monopolní postavení. Takový souboj nevyřeší výběrové řízení, nýbrž zbraně a v případě nutnosti i woodoo ("Ty bát se pomsty Já a Já"). John se však rozhodl, že přítomnost jakýchkoli dealerů v jeho blízkosti není nezbytně nutná a vyráží na svou typickou cestu plnou praskajících kostí zauzlovaných končetin. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • John Hatcher (Steven Seagal) nosí jako svou osobní zbraň samonabíjecí pistoli Federal Ordnance PSP-07" .45 ACP s mikrometrickým hledím. Pistole této značky byly drahé a vyznačovaly se přesným slícováním rámu, závěru a hlavně bez vůlí. (ČSFD)
  • Zločinec Screwface (Basil Wallace) použije na kletbu voodoo tři fotografie. Na první je Steven Seagal v době, kdy mu bylo 10 let, na druhé je v období, kdy odcestoval do Japonska, aby se zde učil bojová umění aikido, a třetí fotka pochází z filmu Nemilosrdná spravedlnost (1991). (StevenW.)
  • Steven Seagal (John Hatcher) napísal a spoločne s Jimmym Cliffom naspieval pieseň "John Crow". Jednalo sa o Seagalovo vôbec prvé spevácke vystúpenie. (m.a.t.o.)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama