Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Expendable 

všechny recenze uživatele

Seagal jako nemylosrdný policajt. Láme vazy a končetiny Jamajčanům a srší jednu vtipnou hlášku za druhou (doufám, že nebyly trojčata). Souboje jsou perfektní a řekl bych, že v tomto filmu je Seagal v nejlepší kondici. Je fakt rychlej a s tou šavlí se fakt ohání a hlavy lítaj. Já a já být všude :-) 100% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek a Steven je stále polda, tentokráte tedy alespoň bývalý, který zpočátku tvrdí, že ho volně prodávající Jamajčani vůbec nevzrušují. Samozřejmě časem dojde ke střetu, takže se to zlámanými končetinami začne jen hemžit. Režisér je jakýsi neumětel, zvlátní střih a nakonec tedy vše trošku zachraňuje docela zajímavý a netradiční záporák. 50% ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Mám zřetelně v paměti, že po prvním zhlédnutí, zhruba v sedmi osmi letech, jsem tenhle film chtěl vidět pořád. Další projekce po několikaleté pauze už ale dopadla strašně. Kdybych měl hodnotit jen podle posledního zhlédnutí, skončil bych u odpadu, díky nostalgii nakonec jen takhle. Víc si tenhle nudný a podivně akční film už dávno nezaslouží. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na Seagalovi se mi vždycky líbila jeho technika při rvačkách se moc nevysilovat, do protivníka moc nebušit, spíše ho samotného omlátit o všechno okolo. Příběh a provedení zcela poplatné své době, takže sice trošku klišé, ale paráda. I na lámání rukou dojde, k tomu souboje s meči, spousta rastamanů. Parádní Seagalovka. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Johna Hatchera již unavoval celoživotní boj proti zavádění drog do běžného života a v touze po klidu se vrátil do rodného městečka. Svůj zvědavý nos však rychle neomylně vložil mezi jamajský a kolumbijský gang, které spolu právě sváděly souboj o dealerské monopolní postavení. Takový souboj nevyřeší výběrové řízení, nýbrž zbraně a v případě nutnosti i woodoo ("Ty bát se pomsty Já a Já"). John se však rozhodl, že přítomnost jakýchkoli dealerů v jeho blízkosti není nezbytně nutná a vyráží na svou typickou cestu plnou praskajících kostí zauzlovaných končetin. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Basil Wallace (Screwface) a Michael Ralph (Monkey) majú jamajský pôvod aj v skutočnosti, nielen vo filme. (m.a.t.o.)
  • Steven Seagal (John Hatcher) napísal a spoločne s Jimmym Cliffom naspieval pieseň "John Crow". Jednalo sa o Seagalovo vôbec prvé spevácke vystúpenie. (m.a.t.o.)
  • Jméno Screwface je možné přeložit jako „křivá tvář“, což naráží na vzhled Screwface v tomto filmu. (Simex_)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama