Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

já a já vidět všechno!já a já být všude!:-)spojení seagalovýho lámání kostí a magickejch woodoo šamanů z džamajky obchodujících z drogama je fakt super.navíc ten jejich vejlet na džamajku film příjemně okoření,hlavně tou neskutečnou kunděrou v bílejch šatičkách!tak jak to dopadlo?jeden myslel že je nepřemožitelnej a druhej že umí lítat.hmmm..... voba se spletli:-) ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film Stevena Seagala. Steven ještě v dobách, když v akčním filmu předváděl akci a kdy nebyl vysmívaným „mužem s cejchou“ a byl schopen rychlejších pohybů. Bojových scén je tentokrát dost, skvělá choreografie je samozřejmostí. Celkově má film spád a nepřátelští Jamajčani jsou roztomilí: „Já tebe znát, ty být jen prázdná skořápka uvnitř.“ ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu jsem byl se svým tatíkem po jeho natočení v kině a Seagal se v té době stal mým jasným favoritem všech akčních herců a filmů. Úžasně navnaděn "vhskousky" "Nico" a "Hard to Kill" jsem chrochtal blahem při pohledu na akčňák, který neustále graduje, když už jakoby ztrácí dech, začne se odvíjet další a další akční pasáž. Seagal je naprosto nekompromisní Ve chvíli, kdy jednomu z dreďatejch mafoušů v obchodňáku před očima zabije bráchu tak, že mu rozláme ruce, povodí si ho po všech možných výlohách a pak mu přímo před očima bráchy vezme kudlu a zapíchne mu ji do srdce ... Ano!! To byl Seagal ve své nejlepší formě. Grandiozní finále v Kolumbii, kdy Seagal zlikviduje veškerou ochranku nejdřív střelnými zbraněmi, potom aikidem a později vším co mu příjde pod ruku včetně drátu skrz krk jednoho z protivníků a dvoum obrovským gorilám kladivem přímo na čelo jako řezník při porážce dobytka!! Ano to je Seagal ve své nejlepší formě!! Absolutně špičkový akční film, který je pro mne dodnes jedním z osobních kultů akčních nářezů konce 80. let ... ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Film s cejchem (skoro)odpadu... Tupý narcis se spasitelským komplexem proti tlupě poloneandrtálců s drdama a jointy v tlamách. A když zrovna ten hlavní poloneandrtálec žvatlá "já štela sabít Hešr, já chtiěla jéécho ródyna" - to mi skoro slzička ukápla. 1* je za Keitha Davida, ale vlastně nevím za co. Jinak film je to opravdu - jak to jen říct a nebýt zabanován za poněkud ostřejší slovník - film je naprostá hovadina, ztráta času. "Snad nebyli trojčata..." Původně jsem chtěl aspoň trochu pochválit scénář za pár povedených ftípků, na druhou stranu ty tvoří tak tisícinu promile v záplavě tu průměrného, tu naprosto hloupého vnímání světa mistrem Seagalem. Nehledě na to, že skoro každá postava vyjma rastamanů by Seagalovi poslušně vy** - no nic, už končím :-) ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Doufám, že to nebyla trojčata. Černá bunda, černé sluneční brýle a černý Ford Mustang. Za Seagalem tady zůstává spoušť, jako za drsným Harrym a k Jamajčanům je podobně ohleduplný, jako Predátor, když řádil v Los Angeles. Desítky zlámaných končetin, stovky vystřelených kulek a spousty mrtvol v rytmu reggae. Mistr aikido tentokrát bojuje proti woodoo mafii (děsivý záporák Screwface) a stojí to skutečně zato. Seagalův přímý zásah do černého. A zde to platí opravdu doslova! Jeden z nejlepších akčňáků z 90. let s dusnou atmosférou. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Basil Wallace (Screwface) a Michael Ralph (Monkey) majú jamajský pôvod aj v skutočnosti, nielen vo filme. (m.a.t.o.)
  • Jméno Screwface je možné přeložit jako „křivá tvář“, což naráží na vzhled Screwface v tomto filmu. (Simex_)
  • Steven Seagal (John Hatcher) napísal a spoločne s Jimmym Cliffom naspieval pieseň "John Crow". Jednalo sa o Seagalovo vôbec prvé spevácke vystúpenie. (m.a.t.o.)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama