Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Expendable 

všechny recenze uživatele

Seagal jako nemylosrdný policajt. Láme vazy a končetiny Jamajčanům a srší jednu vtipnou hlášku za druhou (doufám, že nebyly trojčata). Souboje jsou perfektní a řekl bych, že v tomto filmu je Seagal v nejlepší kondici. Je fakt rychlej a s tou šavlí se fakt ohání a hlavy lítaj. Já a já být všude :-) 100% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Opät jeden z tych starych dobrych Seagalov, ktore ma pred 20-timi rokmi na obohranych videokazetach tak velmi bavili. Samozrejme dnes, ked uz som narocnejsi divak akcnych filmov a mam uz rozne Bayovky za sebou, tak ten zazitok uz nie je rovnaky a uplne chapem novu generaciu mladych, ktori tento film vidia az teraz po prvykrat, ze sa im to uz jednoducho nepaci. Mna to ale stale bavilo a hlavne z nostalgie davam aj tu stvrtu hviezdicku, Reziser Dwight H. Little zacinal hlavne horormi HALLOWEEN 4: NAVRAT MICHAELA MYERSA (1988) alebo FANTOM OPERY (1989) s Robertom Englundom, neskor natocil akcak RYCHLY AKO BLESK (1992) s Brandonom Leem a prekvapivo natocil i pokracovanie rodinnej dramy ZACHRANTE WILLYHO 2 (1995). _________ Steven Seagal - (John Hatcher) +++ Basil Wallace - (Screwface) +++ Keith David - (Max) +++ Tom Wright - (Charles - jamajský policajt) +++ Joanna Pacula - (Leslie) +++ Kevin Dunn - (Sal Roselli) +++ Danny Trejo - (Hector) +++ Prince Ital Joe - (Dread s rukojemníkom) +++ Hudba: James Newton Howard +++ Produkcia: Steven Seagal +++ ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty být pes, co běžet po kosti a ty nemít zub." Porcování jamajských dealerů copatým detektivem Hatcherem patřilo vždy k mým nejoblíbenějším béčkovým zábavám. Kosti přitom praskají, dredaři mají letecké dny, Hatcher suše hláškuje a krutá pomsta Já a Já je rychlýma rukama hbitě naporcována na neškodnou zábavu. Tady je prostě jasné, kdo je dobrý, kdo je zlý a kdo je rozpůlený bubák, takže si během sledování mohu v klidu vybrat techniku, kterou se pokusím prudícího souseda složit do popelnice. Ale je mu skoro devadesát, takže má zkušenosti a já tedy musím být strojově přesný. Radši se na Hatcherovo řádění před akcí ještě párkrát mrknu. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Najlepší film so Seagalom čo som videl. Proste toto sa naozaj podarilo. Ako tam mlátil japončíkov na tom som sa zabával. Keď bol Seagal ešte mladý tak tie filmy vyzerali trochu inak ako tie čo točí dnes. Malo to hlavu a pätu aspoň. Viem že príbeh nie je originálny ale čo môže Pištovi sadnúť lepšie. U mňa 80% ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Já vidět dobrý Seagal. On být hubený, hbitý a vtipný. Probodávat hrudníky, lámat ruce a kolena, vydloubávat oči, sekat hlavy. Nepřinést do žánru nic nového, dobře ale zabavit. Já rád podívat znovu. Škoda, že nebýt trojčata, být ještě mrtvol víc... (Rastafárový Screwface mě svým slovosledem holt nakazil...) Aikidó technika, které mě zaujala: scéna v muzeu je přehlídkou skvělých technik, zapamatování si hodné je zejména nastoupení do hodu sekem (šihonage) a následné vražení nože do hrudníku takovou vervou, že by to snad prorazilo i pancíř...58 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy je John Hatcher (Steven Seagal) v hudebním klubu na Jamajce, vystupuje právě jamajská hvězda reggae Jimmy Cliff. (korbitch22)
  • Basil Wallace (Screwface) a Michael Ralph (Monkey) majú jamajský pôvod aj v skutočnosti, nielen vo filme. (m.a.t.o.)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama