Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Seag 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nepochyboval o seagalových kvalitách hlavne čo sa týka biiek vo filme. V tomto snímku ma najviac nezaujali bitky (ktoré su mimochodom tiež skvelé) ale tá mysterioznosť a tajuplnosť. Po pozretí tohto filmu som nevedel zaspať a ked som isiel v noci na záchod tak som bol posratý že na mna vyskočí krivá tvár. Seagalov výkon (hlavne herecký) je velmi presvedčivý a pôsobí dôverihodne. Nemôže to biť nič iné ako 5*. P.S. Mini rola Danny Treja ma velmi príjemne prekvapila. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Akčňák, ve kterém být Seagal ještě mladý, štíhlý a rychlý. Já říct mohl bych, on být plný energie. I takový já vidět tento krimi thriller, který já mít před několika lety za modlu, kdy obdivovat umění tohoto boje. Ikdyž přiznat, v té době se trochu bát drdů. :-) Ale jo, na tohle byla ještě radost se dívat. "Myslel si, že je neporazitelnej a ten druhý, že umí lítat..." :-) 70% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Spolu s Davisovým Přepadením v Pacifiku zřejmě nejlepší seagalovka. Velký comeback je v nenávratnu, takže nezbývá než nostalgicky vzpomínat na efektní lámání končetin, mizerné scénáře a prkenné herectví. Steven Seagal (i producenti jeho filmů z přelomu osmdesátých a devadesátých let) pochopili, že není třeba experimentovat tam, kde stačí „pouze“ pokračovat v nastoupené cestě. Předkládají tak stejnou strukturu, tentokrát ovšem zatraktivněnou tím, že bojuje proti gangu jamajských překupníků drog, kteří by se klidně uplatnili i v nějakém hororu. Seagal, jenž na počátku devadesátých let nabídl divákům trošku jiný typ akčních sekvencí a slavil úspěch se svými prvními pěti filmy, a jeho tým dělají z diváků trochu idioty, protože scény na sebe navazují s takovou jednoduchostí, že i školák by vymyslel něco důvtipnějšího. Násilně vtlačená automobilová honička, při které hrozí úraz/smrt desítkám nevinných lidí, je toho typickým příkladem. Potěší občas syrový boj, temnější atmosféra, překvapí víc nahoty. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James Newton Howard: 1. I Wanna Do Something Feaky To You - Kenyatta [4:39] ,2. I Joke But I Don't Play - Tone-Loc [4:29] ,3. Roots and Culture - Shabba Ranks [4:01] ,4. Put the Funk Back In It - The Brand New Heavies [3:22] ,5. Welcome to My Groove - Mellow Man Ace [4:53] ,6. Quiet Passion - N'Dea Davenport [4:41] ,7. Domino - Masters of Reality [3:49] ,8. The Shadow of Death - Def Jef/Papa Juggy [4:29] ,9. Ya Gets None - Body & Soul [5:09] ,10. Rats Chase Cats - Attic Black [3:48] ,11. Pick Up the Pace - Young MC [3:45] ,12. Weapons Montage - James Newton Howard [2:08] ,13. John Crow - Jimmy Cliff [3:47] ,14. Steppin' Razor - Peter Tosh [5:48] ,15. No Justice - Jimmy Cliff [4:01] ,16. Rebel in Me - Jimmy Cliff [4:06], ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Jó,to bylo tenkrát, když oblíbený akční hrdina mého dětství ještě zvládal vykopnout nohu do výše hlavy a byl schopen rychlého úderu. na seagalovi se mi líbilo, že na rozdíl od svých konkurentů nikdy nedostal nakládačku a jeho krev nikdy netekla. Spolu s Přepadením asi nejlepší seagalův film - čistokrevné akční béčko, v rámci žánru nadprůměr. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Jméno Screwface je možné přeložit jako „křivá tvář“, což naráží na vzhled Screwface v tomto filmu. (Simex_)
  • Steven Seagal (John Hatcher) napísal a spoločne s Jimmym Cliffom naspieval pieseň "John Crow". Jednalo sa o Seagalovo vôbec prvé spevácke vystúpenie. (m.a.t.o.)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama