Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

sharky 

všechny recenze uživatele

Jó,to bylo tenkrát, když oblíbený akční hrdina mého dětství ještě zvládal vykopnout nohu do výše hlavy a byl schopen rychlého úderu. na seagalovi se mi líbilo, že na rozdíl od svých konkurentů nikdy nedostal nakládačku a jeho krev nikdy netekla. Spolu s Přepadením asi nejlepší seagalův film - čistokrevné akční béčko, v rámci žánru nadprůměr. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

já a já vidět všechno!já a já být všude!:-)spojení seagalovýho lámání kostí a magickejch woodoo šamanů z džamajky obchodujících z drogama je fakt super.navíc ten jejich vejlet na džamajku film příjemně okoření,hlavně tou neskutečnou kunděrou v bílejch šatičkách!tak jak to dopadlo?jeden myslel že je nepřemožitelnej a druhej že umí lítat.hmmm..... voba se spletli:-) ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Perla akčních béček a moje určitě nejoblíbenější seagalovka. Z těch dávno zašlých blahých časů, kdy se Mistr ještě tolik netvářil jako mistr světa všeho a ve všem a zástupce Boha na Zemi. Ale lámání kostí mu už jde perfektně! A taky tenhle skvostnej kousek není jenom o Seagalovi. Skvělej je i jeho černej kámoš (vlastně pak už dva černí kámoši), skvělí jsou i všichni dredovatí jamajští opičáci se svou srandovní jamgličtinou a úplně ze všech nejskvělejší je jejich kápo Screwface se zelenýma kukadlama, čaroděj vúdú a obchodník kokešem velejemným. Tak tahle figura se fakt zatraceně povedla. Dodnes si vzpomínám na můj premiérový údiv doprovázený jemným metafyzickým zamrazením, když se jeho živá hlava objevila vedle jeho uříznutý mrtvý hlavy. Ovšem následný Stevenův zákrok "palce do vočiček - páteř přes koleno" už nerozdejchal. "Doufám, že nebyli trojčata". Dokonalá závěrečná scéna. A jako bonus parádní reggae pecka John Crow, kterou teď jedu už asi po pátý ve smyčce při psaní tohohle komentu. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Z trojice nejstarších a pro československé televizory legendárních Segalovek je tahle nejstupidnější. Nemůže za to ani dabing (netypicky Oliva místo Štěpničky), jako spíš, že protivníky jsou tentokrát woodoo kokoti, co neumí mluvit jinak než v infinitivech (asi český nápad). Celé je to takové jak počítačová hra pro malé děti, ty prostředí zásadních bitev, dredaři a zelené oči. Těžko ho zabít a Nico jsou jiná liga. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Seagal jako nemylosrdný policajt. Láme vazy a končetiny Jamajčanům a srší jednu vtipnou hlášku za druhou (doufám, že nebyly trojčata). Souboje jsou perfektní a řekl bych, že v tomto filmu je Seagal v nejlepší kondici. Je fakt rychlej a s tou šavlí se fakt ohání a hlavy lítaj. Já a já být všude :-) 100% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Jméno Screwface je možné přeložit jako „křivá tvář“, což naráží na vzhled Screwface v tomto filmu. (Simex_)
  • Ve scéně, kdy je John Hatcher (Steven Seagal) v hudebním klubu na Jamajce, vystupuje právě jamajská hvězda reggae Jimmy Cliff. (korbitch22)
  • John Hatcher (Steven Seagal) nosí jako svou osobní zbraň samonabíjecí pistoli Federal Ordnance PSP-07" .45 ACP s mikrometrickým hledím. Pistole této značky byly drahé a vyznačovaly se přesným slícováním rámu, závěru a hlavně bez vůlí. (ČSFD)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama