Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konotori Sakura je lékařem pracujícím na gynekologickém oddělení, kde ho jeho podřízení respektují. To ovšem není vše. Zároveň je také záhadným pianistou známým jako Baby. Jednoho dne, když hraje v baru na klavír, zazvoní mu telefon. Zjišťuje, že se jedná o naléhavý případ, a tak urychleně odchází do nemocnice. Na jeho oddělení přivezli těhotnou ženu, která nikdy nebyla na prohlídce u gynekologa, ani není jisté, v kolikátém měsíci je. Přes vysoké riziko, které taková pacientka obnáší, se ji Konotori rozhodne přijmout a zachránit jak ji, tak její dítě. (Zíza)

(více)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Taková ta seriálová klasika. Všichni máme problémy, tak si budeme pomáhat. Někdo svým přezíravým způsobem, ale pořád kámoš. Téměř všechny díly jsou dojemné, takže pokud nemáte po ruce cibuli, ale chcete trochu těch slziček, směle do toho. Příběh je průměrný, herecké výkony taky (prostě tu nikdo nemá nic zajímavého k zahrání). Ale je to takový milý přírůstek do nemocničních dramat a naštěstí nedochází k nějaké rivalitě a snažení se přechytračit všechny okolní doktory, tak nějak se tu všichni snaží vycházet a zachraňovat pacienty, což je moc fajn. Navíc je to lehce okořeněné humorem, takže smutné scény bývají v rámci epizody odlehčeny různými scénkami k pobavení. Zajímavé obsazení, zajímaví hosté. Možná by bylo super, kdyby se Ajano Gó soustředil jen na hrají na klavír. ;-) Přeloženo. ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Veľa som od seriálu neočakávala a preto ma príjemne prekvapil. Viem, postavy sú príliš milé a idealizované, miestami mi obsah pripomínal náučný štýl, zameraný na informovanie cieľovej generácie o skutočnostiach tehotenstva a pôrodu. Môj záujem upútali reálne zábery z narodenia detí. Je vidieť, že naozaj ide o práve narodené dieťatká, na rozdiel od iných filmov a seriálov, v ktorých matke po pôrode ukážu najmenej mesačného novorodenca a ten sa obzerá a smeje na plné ústa. Akoby divák netušil ako vyzerá práve narodené dieťa. Téma obyčajná, najviac som si užívala scény, v ktorých hrá Baby na klavír. Lepších 3,5. ()

Reklama

Reklama