Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Když se ovdovělému chirurgovi ztratí dospívající dcera, začne odkrývat temná tajemství sousedů z bohaté čtvrti, kde žije. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele

Tvrdim to stale: Michael Hall je mizerny herec a vobec by hercom nemal byt. Trochu to zachranuje prostredie malomestskeho Anglicka a neopozeranych tvari. Zasadny problem mam ale v extremnej dynamickosti a neprirodzene castych a obcas aj zufalych zvratov. Presne taky ten bordel, ktory ma akoze divaka udrzat v neustalom napati, namiesto toho ho ale znechuti. Odpustam niektore nedostatky a som rada, ze to je len jednoseriova zalezitost. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

aniž by to člověk čekal,kde se vzala tu se vzala jedna ze seriálových událostí roku...Safe je našlapanou a skvěle napsanou záležitostí,která se rozjede v první dílu,aby až do toho osmého sypala zvrat za zvratem a postupně do sebe vše nechala zapadat.Hodně návyková věc,která nutí zhlntnout najednou...100% ()

Reklama

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

V Michaelovi pořád vidím Dextra, jen čekám kdy už někoho sejme. Ale docela dobry, napětí mohlo být lepší a ne všechno mi tam sedělo - především holka uteče z domu, při vyšetřování se zjistí že si i sháněla falešné doklady apod. očividně tedy chtěla utéct, nebyl to žádný únos, tak pro ji všichni hledají? Životnost staré kazety do videa podle mě bude těžko 30 let a i kdyby tak záznam bude tak mizerný to nemůže jako důkaz obstát. No některé věci nedávaly úplně smysl. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci tak divného roku nebude hriechom prihodiť zopár percent aj poslednému seriálu, ktorý som si pred finálnym odpočítaním desaťročia pozrel. Napínavé od, no povedzme že druhej epizódy až do konca. Množstvo zvratov, ale aj slepých uličiek a nakoniec aj viac vrstevnaté rozuzlenie. Perfektní herci, kde úplne zabudnete, že sledujete Dextera a manželku Watsona, minimálne títo dvaja herci sa do svojich úloh absolútne položili a povedal by som, že svoj tieň vrhnutý spomínanými ikonickými postavami možno aj prekročili. Možno je problém práve s tými slepými uličkami, ale minimálne tematicky, keď už nie dejovo, majú s hlavným prípadom niečo spoločné. Skrátka minulosť sa poprieť nedá, niekde tam stále drieme a čím skôr sa s ňou vyrovnáme, tým menej budeme trpieť jej následkami. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ďalší seriál od Netflixu, ktorý príjemne prekvapil. Zaujímavé krimi pátranie po nezvestnej dcére, ktoré však so sebou prinesie aj odhalenie mnohých tajomstiev, na ktoré by zodpovední radšej zabudli. Do toho ako bonus aj jemný nádych rodinnej drámy. Od hercov som možno čakal trochu viac, hlavne chlapík v hlavnej úlohe sa mi zdal taký nemastný-neslaný, ale nebol to až taký problém. Vcelku slušný mini seriál, ktorý so sebou prinesie mnohé prekvapenia pri rozpletaní spletitých vzťahov a osudov jednej komunity. A do toho vyhráva príjemná úvodná znelka. Nadpriemer. 75/100 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Britské noviny The Daily Telegraph a The Guardian označili Hallov anglický prízvuk za „zvláštny“ a zároveň metaforu celkových zvláštností seriálu. (Arsenal83)
  • Vetšina scén se natáčela v Manchesteru a jeho blízkém okolí, scény z gated community (tzv. uzavřený rezidenční objekt) však pochází z městečka Alderley Edge v hrabství Cheshire. (jezurka42)
  • Bar „Heaven“, který v seriálu vlastní Bobby (Milo Twomey), se ve skutečnosti jmenuje „Night and Day“ a nachází se v Manchesteru, ve čtvrti Northern Quarter. (jezurka42)

Reklama

Reklama