Reklama

Reklama

Pařiči

  • USA Social Animals (více)
Trailer

Obsahy(1)

Život Zoe Crandlové neprobíhá zcela podle jejích představ. Zatímco její přátelé zakládají rodiny, Zoin milostný život se díky nedostatku potenciálních nápadníků i peněz ocitá na samém dně. Pak ale Zoe potká Paula, roztomilého nešiku. Od prvního okamžiku si dokonale rozumí. Má to však jeden háček – Paul je ženatý s Jane. Zoe se svěří své nejlepší přítelkyni Claire a společně vymyslí plán, jak zachránit nejen Zoin milostný život, ale i její podnikání. V mezičase si Zoe uvědomí zásadní věc – láska je boj, nikdo nehraje fér a nalézt sebe sama tvoří pouze půli vyhrané bitvy. (Cinemax)

(více)

Recenze (18)

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10. To hodnocení nechápu. Klasická "indie" romantická komedie, kde je produkční hodnota minimální, přesto hravá. Radnor se možná krapet nudí, ale jeho ženský protějšek to táhne kupředu. Celkově z toho sálá střídmost a autenticita reálného života a probíraných vztahů. Úvodní koláž je supr a má to pár pěkných dialogových nápadů. Víc z toho vzejít asi nešlo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komedie dialogově podobná jakémkoliv filmu, ve kterém hraje Josh Radnor. Jen s tím rozdílem, že tady je cejtit ženská ruka na scénáři, což by nutně nemuselo být špatně, a absurdita některých situací, která už mi poměrně vadila. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Film o degeneraci společnosti v podání nesympatických lidí, kterým přejete maximálně tak rychlou smrt. To vše je ale servírováno s úsměvem a elánem značícím, že jde o přijatelný standard. Docela humus i důvod k zamyšlení. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Social Animals"  je podľa mňa ľahká a pohodová komédia, ktorá pôsobí skutočne ako zo života. Riešia sa tu vzťahové problémy, ktoré pôsobia celkom uveriteľne a každá jedna postava sa potrebuje nejakým vnútorným spôsobom zbaviť svojich vlastných démonov. Neviem prečo sa film dočkal tak negatívnej odozvy, lebo aj napriek tomu, že je tu niekoľko teatrálne trápnych momentov (škola orálneho sexu hovorí sama za seba), tak je tu aj niekoľko skutočne dobrých momentov, ktoré boli správne zachytené. Jediné čo ma výraznejšie mrzí je, že som film nebol schopný zohnať s originálnym zvukom, no miesto toho som ho mal spracovaný s českým dabingom. Ten bol síce okey, no myslím si, že v niektorých scénkach by som si skôr viac vychutnal pôvodné spracovanie. Na jedno pozretie ma to ale zabavilo a hoci neprináša nejaké výraznejšie a originálnejšie momentky, neurazilo ma to. Hodnotenie: B- ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tato sexuální komedie se zoufale snaží být divoká a mimo kontrolu, ale končí jako plakátový portrét zoufalství. Ale film je snadno koukatelný a náhled na sexualitu osvěžující. Vydařilo se i pár hlášek. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Štěstí druhých mi přijde otravný. Nechápu, proč s tím tolik nadělají..." Ty vole, ta maminkovská mafie... Příjemný film o dospívání a zrání. A raději bych šel na workshop, jak nejlépe vykouřit okurku než jak udělat kapustové chipsy. Film, kterému buď rozumíte nebo ne. S hodně sympatickým obsazením. "Když do tebe vstoupí, máš právo na jeho odpad." 3.5* ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Trapný sex před kamerou, trhání bobrů a nudni herci, v nudném příběhu plného zoufalého pokusů příběhu, humoru atd. Nepovedený název filmu totálně. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ja týmto filmom nerozumiem. Komu to je určené? Treba na to vek alebo alkohol aby človek pochopil, čo chce autor povedať? Je fakt táto doba tak skazená, alebo len ľudia sú jebnutí? 1 z 5 ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Tyhle nezávislé dramedy o lidech v "mém" věku mám dost rád, tady ale bylo špatně snad všechno. Od nesympatického obsazení (hlavně ta 150 kilová sexem posedlá nevtipná blbka) po hodně mizerné životní moudra. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nenápadný (ďalší) film o vzťahoch a o tom, kto akú pozíciu má rád. Škoda, že okrem krátkej hodiny „Oral !0!“ tu nie je výraznejšia vtipná alebo vydarená scéna. Séria vynechaných možností. P.S.: „Stôl je malý, ale je to „full service“.“ Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

No, tak tento vzorec jsem nepobral ani co by se za nehet vlezlo. Ženskou rukou vedené životní moudro, kličkující mezi sexem, vztahy a zmatečnou pointou. Možná že ještě patřím do generace, o které a pro kterou byla tahle dramedie zplozena, každopádně mentálně jsem asi jiné planetě. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Paul aka Ted Mosby? To zni zajimave, rikali. Urcite bude sranda, rikali. “Komedie” u ktere se clovek ani nepousmeje. Nudny manzelstvi, nymfa s polaroidem a jeji kamoska managerka. Skvelej scenar. A ten happyend? Krasa strida nadheru. Reziserka Bennett je bud silene depresivni persona nebo doma sjizdi dobrej material. ()

SerenaGG odpad!

všechny recenze uživatele

Ako tu už viacerí hodnotili, film o ničom. Od začiatku som nechápala čo je pointa filmu a veru som ani nepochopila, tak som to v polovici vypla. Zbytočná stráta času. ()

lori93 

všechny recenze uživatele

Nuda Nuda Nuda!! Od začátku filmu víte jak a co dopadne. Když koukáte na film nechce se vám ani smát, brečet a ani nemusíte u toho přemýšlet. Čekal jsem od filmu víc dvě hvězdy za cool karavan a střešní domácí kino :-D ()

Reklama

Reklama