foto

Zdeněk Černín

  • nar. 2.9.1954 (63 let)
    Opava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sebemilenec (TV film)
2012 Setkání s hvězdou: Boleslav Polívka (TV film)
1993 Kaspar Hauser
Veliká stavba (TV film)
1992 Vykladač snů (TV film)
1989 Papírový most (TV film)
1988 Rozsudky soudce Ooky (TV film)
1987 O falešných muzikantech (TV film)
Okřídlená hřídel (TV film)
Vražda v zastoupení (TV film)
1985 Trpká chuť slávy (TV film)
1984 Nasredin (TV film)
1977 O moravské zemi
Prázdný notýsek (TV film)
1975 Osvobození Prahy

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
Bestie (E10)
Zpěvačka (E08)
další epizody (6)
2014 První republika (TV seriál)
Piknik (S01E11)
České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
Musíme se dohodnout (1968) (E06)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Rýhonosec řepný (S03E02)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
2001 Černí andělé (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Černá ruka (S01E12)
1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Mistr a Markétka (divadelní záznam)
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace