foto

Peter Beňa

  • nar. 5.9.1957 (60 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Jak básníci čekají na zázrak
2012 Stín smrtihlava (TV film)
2011 Král je panna (divadelní záznam)
Záhada (divadelní záznam)
Čert a Káča (divadelní záznam)
Česká měna (divadelní záznam)
2010 Teremin (divadelní záznam)
2009 Dilino a čert (TV film)
Zakázaný člověk (TV film)
2008 Fišpánská jablíčka (TV film)
Hrobník (TV film)
Svatba na bitevním poli
2007 Dítě hvězdy (TV film)
Muž a stín (TV film)
2005 Všichni musí zemřít (TV film)
Žil jsem s cizinkou (TV film)
2004 I ve smrti sami (TV film)
Jak básníci neztrácejí naději
Zakletá třináctka (TV film)
2003 Společník (TV film)
2002 Borůvkový vrch (TV film)
Hrobové se otvírají - noc (TV film)
Miláček (TV film)
Peklem s čertem (TV film)
Sestra Paskalina (TV film)
2001 Elixír a Halíbela (TV film)
Muž, který vycházel z hrobu (TV film)
O víle Arnoštce (TV film)
Ta třetí (TV film)
The Executioner
Zázračné meče (TV film)
2000 Nikdy nebude konec (TV film)
Zvonící meče (TV film)
Český Robinson (TV film)
1999 Nenávist (TV film)
Ošklivá princezna (TV film)
1998 Hejkalka (TV film)
Zkřížené meče (TV film)
1997 Králův šašek (TV film)
1996 Chladné srdce (TV film)
1993 Fontána pre Zuzanu 2
1991 Gemini (TV film)
Variácie slávy (TV film)
1989 Sýkorka
1988 Iba deň

TV seriály

2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Nakonec to nejlepší (S05E50)
Robi v pasti! (S05E49)
Nečekané nabídky (S05E48)
další epizody (16)
2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Předzásnubní diamant! (S04E20)
Ucho jedna, ucho dvě! (S04E19)
Nic není, jak vypadá! (S04E18)
další epizody (16)
2016 Jetelín (TV seriál)
Malej Karlík (E12)
Bez šťávy (E11)
Záhada zmizelé kašny (E10)
další epizody (12)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Helenka (S03E20)
Viróza (S03E19)
Poslední výstřel (S03E18)
další epizody (4)
2012 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Boleslav Polívka (E03)
Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Proces doktorky Kalendové (E07)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Vražda poštovní doručovatelky (E05)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Duet (S05E06)
Léčba šokem (S05E05)
Infarkt (S05E04)
2007 Trapasy (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Sám doma IV. (S02E03)
Jako kočka a pes (S02E02)
Leasing (S02E01)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Don Juán (S01E03)
Víkend (S01E02)
Náhodička (S01E01)
2003 Strážce duší (TV seriál)
1989 Chlapec a pes (TV seriál)

Dokumentární

2010 Příběh statečnosti a zrady: Lipovec - Licoměřice 1943-1945 (TV film)
2001 Pražský komorní balet (TV film)
1999 Curriculum vitae (TV seriál)
1998 Zlaté umění (TV film)
1995 Lapidárium (TV seriál)
1994 Mystery of Gregorian Chants, The
1993 Slovenská krčma - česká hospoda

TV pořady

1997 Příště u Vás (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace