Reklama

Reklama

Epizody(7)

Recenze uživatele horskejvlk k tomuto seriálu (4)

Jeden den velkokněžny (útržek ruský) (1994) (E03) 

Kdo byl nejlepší hráč mezi všemi ? Kateřina, všichni k ní chodili všichni ji podceňovali a všichni ji věřili že ze sklenice krom ní samotné nikdo Nepil. Tedy v kostce celé poselství této inscenace. Ano Kateřina měla štěstí ale dovedla ho skvěle vytěžit i s Orlovem když ji přerůstal přes hlavu zatočila. Tato inscenace ukazuje že Kateřina hrála i s nízkými kartami jak to šlo. ()

Císařovna na chvíli (útržek pruský) (1995) (E05) 

Přesvědčivý Haničinec jako Železný kancléř Otto von Bismarck, i geniálně zahraný Wilém II perfektně komickým i melodramatickým Ondřejem Vetchým. ()

Záskok pro Sissi (útržek rakousko-uherský) (1995) (E06) 

Skvělý a vtipný ústřižek, domýšlivost mužského ega nezná mezí. Domýšlivý manžel Hungároš, domýšlivý intendant nadřízený herečky a ženská racionalita a věcnost, kousavost a diplomatické odpovědi. Diskrétnost madame herečky byla dokonalá a proto prošla do výsledného výběru milenky jeho veličenstva Franze Josefa I. Koncert madam  E Maciuchové i Hlaváčové je unikátní. ()

Vzpomínka na Hamleta (útržek norský) (1995) (E07) 

Tak tenhle díl je nejlepší, jednak obsazení jednak zápletka. Krásná Plavovlasá Norka alias. Kateřina Brožova, skvělý Vinklář,  Preiss atd. Scénář a námět prostě jednička ()

Reklama

Reklama