Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco novinářka Lois Lane z Daily Planet provádí rozhovor se Supermanem o jeho původu a poslání, tak jeho úhlavní nepřítel Lex Luthor spřádá své ďábelské plány – souvisí to nějak s laboratoří společnosti STAR? Mezitím dopadají do oceánu pozůstatky meteoru a trosky vesmírné lodi – národ Atlanťanů posílá na místo své hlídky, ty jsou však zničeny neznámou bytostí... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (56)

PKD 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč má Superman takový (tedy ty máš ale pěknou držku, haha!) divný xicht. A poněkud to zřejmě přehnal se steroidy. Blééé. Též nechápu, proč to má znělku jako hrané DCEU filmy a proč to nemá vizuál, dle super předlohy, které tohle sahá tak do půli lýtek a kde se autoři vykašlali z 90% na předlohu a většinu děje si prostě vycucali z prstu. Nechápu. Snad bude 2.díl lepčí. Takže nejlepší na celém tomto dílku jsou ony 4 mezi a potitulkové scény. To je ovšem zatraceně málo. Jo a Doomsday vypadá jako něco, co vypadlo z Dinobotů a ne jako Důmsdej, jak má vypadati. Ve Smallville byl o 100% lepší a možná i v tom BvS. Kašlete na instinkt, jděte do comicsu. Dostanete nářez, jaký se jen tak nevidí. P.s. na Superman/Doomsday z 2007 to nemá ani náhodou! ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

DC aj v tomto prípade potvrdzuje, že i keď mnohé hrané filmy z ich dielne nepatria medzi klenoty kinematografie a Marvel si z počinov konkurenčného štúdia neraz právom robí srandu, animáky im skrátka sedia. The Death of Superman je skvelou akčnou zábavou, ktorá svoje nedostatky úspešne zakrýva dobre budovaným napätím, hraním sa s emóciami diváka a primeranou surovosťou. 8/10 ()

Reklama

joehot 

všechny recenze uživatele

Tak nějak doufám, že se Warneři, Johns a další pašáci zodpovědní za to, kde se teď nachází DCEU, dívali a horlivě si psali poznámky. Protože takhle se to dělá. Film Sama Liu tak strká do kapsičky hravě nejen BvS, ale i vlastní předlohu od Jurgense. Emoce fungují, akce šlape a Doomsday je tady fakt brutální, skutečná chodící apokalypsa. Přitom je v mnoha pasážích film příjemně komorní. Zkrátka a dobře - jeden z nejlepších kusů DC animované tvorby... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nechápem ten spoiler v názve, ale tak čo už. Či už som vedel ako to skončí alebo nie, tak či tak sa jedná o výborný animák s dielne DC. Narozdiel od filmovej verzie, tu všetko šľape ako má (postavy, bitky, atmosféra, napätie). Po dlhej dobe, konečne animák, ktorý som žral (naposledy ma tak bavil The Dark Knights Returs a vynikajúci Flashpoint paradox) Odporúčam dopozerať dokonca. 90% - 5* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jak už zaznělo v mnoha komentářích, hrané DC filmy jsou tak špatné, že vedle nich působí většina animáků líp. Přesto bych to nezveličoval. Pro mě budou DC postavy vždycky dětinské a nudnější, než od konkurence. Třeba je poslední neuspěch hraných filmů právě v tom, že superpostavy nafasovaly svět, ve kterém jsou všichni tak tupí, že se nechají ošálit brýlemi, oblečením, nebo zelenou škraboškou. Postavy DC pořád řeší, aby je někdo nepoznal a neohrozil jejich rodiny. To je trochu nuda. Většina marveláků nezapadá do světa, který působí stejně jako ten, který divák zná, ale je to osvěžující. Smrt Supermana, bude pro většinu lidí, kteří viděli poslední hrané filmy, trochu matoucí. Vztah Lois a Clarka je na začátku, přesto už je pohromadě Liga spravedlnosti a navíc je z názvu zjevné, že Superman umře. Kdo už nějaký animák viděl, ví, že tady se posloupnosti s hranými a leckdy ani animovanými filmy, neřeší. Takže kdo čeká nějaké nastavení/pokračování třeba posledního kino"hitu", bude koukat. Spíš je to jeho lepší verze. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích obsahuje film 4 scény. (Puxina)

Reklama

Reklama