Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorianský nájemný lovec přijímá lukrativní zakázku pro záhadného klienta. (Disney+)

Recenze (134)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po těch tragických pokusech o Ušákovo korektní SW jsem velmi mile překvapen, protože z Mandaloriana Star Wars stříká přímo proudem. Nejde o světelné meče, nejde o Dartha Vadera. Jde o ducha Hvězdných válek. A ten zde sakra je. Není to jen levná nostalgie, je to skutečný pocit. A co víc? Zažil jsem přestřelku, kde hlavní hrdinové pobili desítky nepřátel a přesto jsem nepocítil pocit trapnosti ála agent 007 (nesmrtelnost hlavního hrdiny). Za mě konečně po dlouhé době něco, co chci vidět celé a již včera bylo pozdě. ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Disney zrejme zverilo realizáciu tohto čuda ASYLUM Studios. B-ečkové efekty, totálne nezaujímavý pilot. Zaujímalo by ma, kam sa podel toľko sľubovaný mega tučný budget seriálu! A čo znamená tá piča na prsiach... pripomína mi to Schumacherovho Batmana, keď mu dal na pancier bradavky... Toto je ozaj len pre masturbátorov SW! ()

Reklama

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní krutopřísnej nářez! Mam obří radost, že se to povedlo. Jediná výtka je ke stopáži. Ze všech těch zbytečně dlouhých hodinových serošů by zrovna tenhle kousek měl mít přes hodinu a ne 38 min! Chodící piraňa pobavila, skvělá výprava, netypická hudba, která ke Sw skvěle sedí, Pedro Pascal i když bez tváře skvělej a ten konec ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Spoznávame sa s nájomným lovcom Mandom, ktorý sa rozhodne vziať podpultovú misiu na záchranu živého materiálu. To ale ešte nevie, koho mu osud privedie do cesty.Prevedenie: Už dlho som sa nestretol s tak dobrým pilotom. Nie len pre to že sa jedná o univerzum Star Wars, ktorého som veľkým fanúšikom ale všeobecne. Má to dynamiku, súboje, vynikajúceho hlavného hrdinu, vizuál a jednoducho sa mi to veľmi páčilo. Ak si k tomu ešte pripočítam baby Yodu je to jasných 5 hviezd. 98% ()

Renie42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych náhodou neobjevila na internetu článek o "Baby Yoda", tak by mě ani nenapadlo, že nějaký takový seriál existuje. Líbí se mi SW, ale nejsem až tolik zapálená, abych znala všechny galaxie a planety a obyvatele, co ve SW universu existují. A ten malinký padesátiletý Yoda, ten byl tak roztomilý, takový miminko bych brala všemi deseti a pokaždé jsem čekala na scénu, kde bude a v duchu jsem si říkala, že bych ho tak poňuchňala. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Keď Mandalorian (Pedro Pascal) prechádza trhoviskom, na ohni sa opeká zviera, zatiaľ čo druhý príslušník jeho druhu sa zdesene prizerá z klietky. Jedná sa o druh Kowakian monkey-lizard. Jedného z týchto tvorov choval Jabba the Hutt ako domáceho miláčika v Hviezdne vojny VI - Návrat Jediho (1983). Táto scéna je pomerne desivá vzhľadom k faktu, že sa jedná o pomerne inteligentné tvory so zmyslom pre humor. (ČSFD)
  • Mimozemšťan, od ktorého Mandalorian (Pedro Pascal) kupuje vznášadlo, patrí k druhu Kubaz. Zástupcu tohto druhu sme mohli vidieť už v Hviezdne vojny IV - Nová nádej (1977), v ktorom informuje Stormtrooperov, že našiel droidov, ktorých hľadajú. (ČSFD)
  • V pilotním díle vidíme Blurrga, jenž se poprvé objevil ve Star Wars: Klonové války (od r. 2008) – Liberty on Ryloth (2009), Supply Lines (2010), Slaves of the Republic (2011), ale také ve Star Wars: Povstalci (od r. 2014) – Hera's Heroes (2016). Toto ne moc inteligentní stvoření bylo před lety roztroušeno po galaxii, včetně Endoru a Rylothu. Dále se představilo v novelách „Thrawn: Alliances“, „Aftermath“, „Aftermath: Empire's End“ či „Galaxy's Edge: Black Spire“ anebo ve hře „Star Wars Battlefront II“. (3T)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno