Reklama

Reklama

VOD (1)

Na známé pouštní planetě pomáhá Mandalorian nezkušenému nájemnému lovci ulovit vychytralou kořist. (Disney+)

Recenze (66)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která funguje hlavně jako úlitba fanouškům , ukáže nám některé staré známé postavy v trochu jiném světle, má zase několik hezkých scenérií a povedenou úvodní akční sekvenci. Ale... problém je, že tentokrát už neexistuje téměř žádná přidaná hodnota, nově představená postava je otravný pitomec bez charismatu, děj znovu působí jako zajížďka bez dostatečné nápaditosti, pointy a navíc je ukončen dost nešťastně. A nepomáhá ani to, že se hlavní akce stejně jako minule odehrává ve tmě. Doufám, že v posledních třech epizodách se vrátíme k hlavnímu mystériu kolem zakázky a dítěte. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tatooine hadr. Nostalgie pro všechny generace. Fanouškům Star Wars i parodie na Star Wars srdce zaplesá. Celkově vzato to ale byl takový díl, co potřebuje dosolit i omastit. Beru to jako takovou pauzičku, kde máme vydechnout a jen se kochat známými scenériemi. Ale nemohu se zbavit dojmu, že v kantýně nehráli tu naši! A to je sakra škoda. A nezachrání to ani fakt, že opět uvidíme místo, kde Han Solo střílel PRVNÍ !!!! ()

Reklama

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět epizodní díl, za mě v pořádku. Vzhledem k tomu, že si tyto díly nehrají na víc než jsou, tak není problém akceptovat (alespoň pro mě) formát a bavit se u toho. Průjezd pouští i akční sekvence jsou schopné vytvořit poměrně slušné napětí, ale na druhou stranu se v tomto díle o žádné veledílo nejedná. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Pátá epizoda z celkových osmi a je to pořád nemastná neslaná slátanina nápadů a hezkých concept artů, které jsou ale do pohybu převedeny absolutně bez života a co hůř, bez Star Wars ducha. Tady prostě měly ožít místa jako podsvětí Coruscantu, zapojit se mělo mnohem víc lépe napsaných postav, epizody neměly jen vykrádat známé filmy, ale přinášet něco svého, scénáře měly mít víc jak pár stránek rádoby cool akčních scén a okoukaných zvratů a co mě štve nejvíc, celý to mělo vypadat daleko seriózněji a filmověji, a ne jako když pár kámošů vytáhne novej iPhone a jde do parku točit amatérský short film o Boba Fettovi. This sucks. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando je nútený pristáť na Tattoi aby si opravil loď. Stretáva mladého lovca ktorý sa vydáva po obávanej Fenek a rozhodne sa mu pomôcť. Nakoniec sa ale ako vždy všetko obracia proti nemu. Prevedenie: Popravde ak by táto časť nevznikla asi by sa nič nestalo. Ale fenek je celkom známa postava univerza a nôžky čo si po ňu prišli zrejme patrili Bobovi tak to ešte bude asi zaujímavé. Potešili iba milé odkazy a nostalgia z Tattoi ale to je žalostne málo. 65% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama