Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci jsou obklíčení. Jejich mocný nepřítel zná minulost každého z nich. (Disney+)

Recenze (75)

Milda003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někomu se to zdálo dobré, ale mně ne. Mluvím konkrétně o tom protahování "předání dítěte", kde si dva Stormtroopeři klabosej a čekaj na potvrzení, jestli můžou nebo nemůžou přijet se "zásilkou". A takovýhle kravin tam bylo víc. Vlastně celej ten utok Stormtrooperů mohl skončit během 2 minut ale místo toho měli protivníci - naši hrdinové čas do zapadu slunce atd atd ... Tohle se nepovedlo ... Všechny předešlé díly super a tohle ?! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl. Vyvážený mix humoru, akce, výborného finále a lahůdkového nalákání na další sérii, která může být zcela jistě mnohem epičtější a okázalejší, než zemitá jednička. Vlastně osmička je několk highlightů sestříhaných za sebou do jednoho celku. Waititi na to jde chytře a s citem. Funguje mu vše. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhovor dvou stormtrooperů v úvodu nejen předčasný vrchol epizody, ale i jeden z fanouškovsky nejvděčnějších a nejvtipnějších momentů celé série. Taika Waititi a jeho cit pro perfektní humor všeho druhu se prostě nezapře. Zbytek epizody na úvod navázal dobře, ale ne skvěle. K plusům patřily nové informace o stavu, osudu a způsobech Mandalorianů, Mando prošel závěrečnou fází polidštění, které logicky navázalo na jeho všechny předchozí zkušenosti (znovu se mi potvrdila důležitost vedlejších misí, problém u nich tak nebyl s nedostatečným posunem příběhu, ale se zpracováním), několik chvil bylo slušně napínavých, potěšil i cool design únikové trasy a nakonec přišlo i nějaké to emotivní loučení. K mínusům - Tempo bylo naneštěstí tentokrát docela kolísavé a i přes obětavou snahu to trochu škodilo katarzi, ústřední střet mezi lovci a troopery sice svým způsobem velkolepý, ale až na jeho stylový úvod (nápaditá a sakra dynamická scéna) a silný závěr (v obou případech vypomáhalo zase moj.. totiž Mandovo dítě) dost mdlý a nudně natočený. Objevilo se také několik situací a momentů, nad kterými člověk nesměl moc uvažovat. O tom, jak otravný byl novej padouch se svým expozičním dialogem a neopodstatněnou nafoukaností nemluvě. Sice bylo pochopitelné, proč to tam bylo, ale šlo to podat mnohem lépe bez toho aniž by tak hlasitě šustil papír. Oproti klientovi zatím rozhodně o třídu slabší postava (i přes ty jeho cool udělátka). Baby Yoda zažil v celé sérii takové situace, které by nemělo zažít žádné ubohé rozkošné malinkaté zelené děťátko - jestli se mu to bude dít i příště, tak si tvůrce najdu! 7,5/10 Mandalorian isn't a race, it's a Creed. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší díl série. Příběh má konečně nějaký smysl a odvíjí se dál. Seznámení s postavami mohlo být klidně delší. Bohužel scénář a logika děje má stále hrozné díry. To si v Disney myslí, že diváci mají v průměru 6 let nebo jsou tak hloupí scénáristi? :( SPOILER: proč jim dávají čas na útěk? proč se vykecávají při útěku? jednu umírá a za 10s je zazračně uzdraven? a držet se stíhačky bez inerciálních tlumičů je najednou pohoda ENDSPOILER Sundání helmy jsem fakt nečekal. Vibročepel na konci super. zase je to jako Pejsek a Kočika (vařili dort, dali tam plno dobrých věcí, ale celek se moc nedá konzumovat) ()

Sam_Hawkens 

všechny recenze uživatele

To jako vážně??? Robot zabiják se chová lidštěji než člověk, je schopen uzdravovat a sebeobětovat se??? Stormtroopeři co netrefí ani vrata od hangáru a těch patetických keců na každém kroku při útěku...rozhovor dvou plechovek na začátku epizody tomu taky nasadil korunu. Velký zklamání a ujištění, že Disney neumí zakončovat příběhy aniž by se vyhnulo klasickým Hollywoodským nešvarům. 8 díl pohřbil jinak velmi slušnou serii. Tohle se fakt nepovedlo. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Meč, který má v ruce Moff Gideon (Giancarlo Esposito) na konci epizody, je Darksaber, který se objevil v obou animovaných seriálech ze světa Star Wars a byla o něm zmíňka i ve filmu Rogue One (2018). Mandaloriané Darksaber berou jako znak moci a ten kdo ho vlastní, vládne všem Mandalorianům a určuje směr „Cesty Mandaloriana“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama