Reklama

Reklama

VOD (1)

Nájemný lovec putuje na Vnější okraj, aby našel jiné Mandaloriany. (Disney+)

Recenze (84)

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl pro mě nemá žádnou chybu, na nic se nečeká, rovnou se přejde k akci. Pak i následně marketing před uvedením dílu, že se vrátí postava z filmů, nic lepšího snad být nemůže. Díl i musel finančně vyjít na velké prachy za písečného draka, ale to stálo za to, vyloženě mi 51 minut uteklo jak voda. Jasných 5*. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidím, že sa nič nezmenilo. Postavy stále totálne ploché a nezaujímavé. Prázdna bandaska a zelený mončičák by mi stačili, keby som mal max 12 rokov, ale to už dávno nemám. Zdá sa, že si tvorcovia stúpli do svedomia a prihodili už aj nejaké epizódne zápletky, aby to nepôsobilo ako nekonečný rozkúskovaný film. No ale kdejaký desiatky rokov starý sci-fi seriál mal epizódne zápletky oveľa pútavejšie. Takže všetko zachraňujú len triky na ktorých sa nešetrilo a fan servis v podobe rás a lokácií povedomých z pôvodnej trilógie. Pre mňa je to ale fakt málo a divím sa jak veľa ľudom takáto dejová prázdnota stačí k spokojnosti. 4/10. ()

Reklama

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando v epizodě několikrát zmíní, že jeho posláním je nalézt Jedie, ale místo toho tráví x dní v jakési zapadlé díře na Tatooinu, aniž by získal byť jen minimální info vedoucí k jeho cíli... kdyby to byl seriál kde je každý díl o nějakém "questu" bez hlavní příběhové linky, tak ani nepípnu a hned dám o hvězdu vyšší hodnocení, ale tady máme prostě nějaký main plot, kterému se tvůrci však vyhýbají pomalu jak čert kříži a neustále nás "rozptylují" těmito všemožnými odbočkami... série má navíc jen 8 dílů a tak není čas ztrácet čas a tady jsem měl zkrátka silný pocit, že ho ztrácíme až až. Jo a v závěru epizody jsem čekal, že Mando nechá Timothy Olyphantovi onen Bobův armor s proslovem typu že si ho zasloužil v boji a byl by z něho dobrý Mandalorian atd. atd., ale ne, prostě jen Mando sbalí saky paky a čau:)) Opravdu zvláštní vyznění této epizody. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian pokračuje přesně v tom, co začal v první sezóně. Mando někam cestuje, dostane se do potíží, často ani neví jak a pak to musí chtě nechtě vyřešit. Většinou to osahuje blaster a pořádnou přestřelku. Pokud vám to nesedlo minule, nebudete nadšení ani tady. Přesto hlas Pedro Pascala je stále úderný, nosný a nezaměnitelný. Baby Yoda je snad ještě roztomilejší, a je jasně poznat, že budget se navýšil. Scenérie jsou překrásné, digitální efekty dechberoucí. Rozdíl mezi filmem a seriál se stírá stále více, a samozřejmě za to může rozpočet. Z Mandaloriana je ale cítit něco víc. Je to rozhodující prvek, který chyběl osmé a deváté epizodě filmové série. Je tu radost, zapálení pro věc a skutečná láska k látce. Přál bych si pouze propracovanější děj. Pak bych byl radostí bez sebe. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando sa snaží nájsť svojich druhov z Mandaloru ale natrafí na šerifa, ktorého mestečko zužuje netvor a tak sa za malú províziu dohodne na jeho zničení. Prevedenie: Prvý diel druhej série sa príbehom prvej nijako nezaoberá a ide si svojou cestou. Vedľajšia misia, ktorá sa sprvu zdala banálna vo finále vyrazila dych a CGI príšera potešila oko nejedného diváka. Dáva hviezdu navyše za to že sa boj odohráva cez deň čo je pri bojoch podobného typu vzácnosť. 90% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (19)

  • Príšera, okolo ktorej sa prevažne točí táto epizóda, sa nazýva Krayt Dragon. Jedná sa síce o prvý výskyt živého jedinca tohto druhu v ságe Star Wars, ale kostru tohto druhu sme mohli vidieť už v Star Wars: Epizóda 4 - Nová nádej (1977), a to hneď zo začiatku, keď R2D2 a C3PO idú po púšti na Tatooine. (ČSFD)

Reklama

Reklama