Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (125)

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WOW, tohle je naprostá paráda, kde se bohužel nová filmová trilogie tváří jako méně povedený bratr. Akce, příběh, postavy v plné parádě + třešnička na konci, na kterou tak nějak všichni čekali a ona opravdu přišla. Jsem velice zvědavý na pokračování v třetí řadě, velmi mě zajímá, kam se příběh bude dále ubírat. 5*. ()

papuchalk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle mě dost překvapilo a nečekaně rozsekalo. Jeden díl lehce pitomoučké série dokázal totálně přebít, ztrapnit a zadupat do země nekompatibilní tři nové celovečerní epizody. Jak tam ten jeden jedi rozseká padesát dark trooperů, jako by to byli hadrový panáci, přitom z předchozího průběhu víme, že jsou to nepřemožitelné stroje. Netušil jsem kdo to tam takhle nakráčel se zeleným mečem, a pak po tom odhalení tváře jak se mi rozsvítilo, nojo vždyť to by mohl dokázat jen jediný jedi. Ten nejslavnější. Fakt krása podívám se určitě víckrát. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá epizoda je skvělá, ale těch posledních pár minut je tak esenciální fan service a nerdgasm, že se jim podařilo s přehledem zastínit asi úplně vše, co ten seriál zatím nabídl. Navíc to finále ani nepůsobí nikterak samoúčelně jako obdobná scéna v Rogue One. Prostě krása, z níž jsem byl nadšený a dojatý jako z těch nejlepších momentů filmových SW... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando má konečne Gidionove súradnice. Musí ešte nabrať niekoľko žoldákov a ide sa na to. Po infiltrácií do lode a odstavení smrtiacich droidov sa zdá situácia vyhraná. Droidi sa však vracajú na loď a celú našu bandu zaháňajú do slepej uličky. Našťastie sa na scéne objavuje majster Jedi aby sa o nich postaral. Prevedenie: Pre toto mám rád toto univerzum. Akokoľvek môže byť infantilné dokonalo ma baví a pripútava k stoličke na dlhé večery. P.S. Človeka pod plášťom by ste asi netipovali. Nech vás sila ochraňuje. 99% ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání z některých novějších filmů je kompletně pryč, to co ony nezvládly, vynahradil The Mandalorian a to na výbornou. Epické, dojemné, překvapivé, tedy přesně takové, jaký by závěr řady měl být. Plus je nutné zmínit, že vizuální efekty v seriálech ušly hodně dlouhou cestu a opravdu si nezadají s filmovými kolegy. A mimochodem, byť chápu, že ne každý je fanda The Mandaloriana, tak hodnocení jednou hvězdičkou považuji za smutnou snahu získat si pozornost, rozhodně ne férové hodnocení. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • První epizoda seriálu, která v závěrečných titulcích neobsahuje výtvarné návrhy. (Sidarius)
  • V úvode sa dozvieme, že Cara Dune (Gina Carano) má vytetovanú slzu ako spomienku na zničenie jej domovskej planéty Alderaan. (ČSFD)
  • Boba Fett (Temuera Morrison) povie, že Impérium zmenilo Mandalore na sklo. Tým chcel povedať, že Mandalore zničili. Jednalo sa totiž o púštnu planétu pokrytú pieskom a sklo vzniká práve roztavením piesku. (ČSFD)

Reklama

Reklama