Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorianský nájemný lovec přijímá lukrativní zakázku pro záhadného klienta. (Disney+)

Recenze (134)

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Disney zrejme zverilo realizáciu tohto čuda ASYLUM Studios. B-ečkové efekty, totálne nezaujímavý pilot. Zaujímalo by ma, kam sa podel toľko sľubovaný mega tučný budget seriálu! A čo znamená tá piča na prsiach... pripomína mi to Schumacherovho Batmana, keď mu dal na pancier bradavky... Toto je ozaj len pre masturbátorov SW! ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemné překvapení. Konečně to není "Disneyovka" pro děti. Správná temná atmosféra. Cítím epizodu IV. Lehký nádech westernu "Firefly". Chci jen delší díly, více temnoty a více všeho =) Hudba mě zatím zklamala. PS: viděno na torrentu :-) P pro zdejší "3D grafiky": Co bylo na té grafice béčkové? a levné? Mně přišly efekty velmi dobrý. ()

Reklama

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian ve svém úvodu nezklamává a nabízí svěží pohled do Star Wars universa. Pilotní epizoda vypadá naprosto fantasticky a atmosféra temnějších zákoutí galaxie působí, že bude mít velký příslib do budoucna. Dialogy sice nemají to správné tempo a stopáž by mohla být delší. V konečném důsledku však první díl působí jako to pravé Star Wars se správnou dávkou inovace a posunu, což je přesně to, co má Mandalorian nabídnout. Spokojenost. ()

The_soloist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z počátku to bylo trošku utahané, předvídatelné a příliš hnané do nostalgie, ale finální přestřelka epizody dokázala napravit úvod. Bohužel mě zamrzela výše zmíněná stopáž, která byla pro startovní epizodu opravdu krátká. Na druhou stranu si seriál drží tajemnost a to je pro televizní fanoušky Star Wars něco raritního. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Mandalorian je výpravný, akční, scifi epos ze světa StarWars pod záštitou Jona Favreaua. Rozkoukal jsem to i přes to, že nejsem fanoušek Starwars a dokonce ani sci-fi. Proč teda na to koukám ? Zkrátka jde o hodnocení, o doporučení a celkovou famfáru, kterou tenhle seriál rozpoutal. I když to není můj šálek kávy, tak mi tahle tématika nevadí, i když ji nevyhledávám. Proto jsem sám zvědav, jak na tom Mandalorian je z pohledu člověka, který stojí na neutrální půdě a při sledování musí vykročit trošku z komfortní zóny žánru. Je jasné, že tohle dílo má filmařské kvality na velmi vysoké úrovni, ale co příběh a postavy, dokážou zaujmout i nefanouška mimo svůj oblíbený žánr? To uvidíme. Rozjezd je poněkud krátký, ale velmi nadějný. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vystoupí z věže, tak se nosorožec, kterého má Mandalorian vyrytého na pravém rameni své zbroje, přesune na jeho levé rameno zbroje. V epizodě se to stane ještě jednou, když Mandalorian krotí Blurgga. (G....)
  • Mimozemšťan, od ktorého Mandalorian (Pedro Pascal) kupuje vznášadlo, patrí k druhu Kubaz. Zástupcu tohto druhu sme mohli vidieť už v Hviezdne vojny IV - Nová nádej (1977), v ktorom informuje Stormtrooperov, že našiel droidov, ktorých hľadajú. (ČSFD)
  • Keď Mandalorian (Pedro Pascal) prechádza trhoviskom, na ohni sa opeká zviera, zatiaľ čo druhý príslušník jeho druhu sa zdesene prizerá z klietky. Jedná sa o druh Kowakian monkey-lizard. Jedného z týchto tvorov choval Jabba the Hutt ako domáceho miláčika v Hviezdne vojny VI - Návrat Jediho (1983). Táto scéna je pomerne desivá vzhľadom k faktu, že sa jedná o pomerne inteligentné tvory so zmyslom pre humor. (ČSFD)

Reklama

Reklama