Reklama

Reklama

Mladý Jacob (Luke Prael) se dostane do sanatoria po sérii incidentů, které už rodiče nezvládají. Je to tak lepší pro všechny strany. Ředitel Sherman (Will Patton) a jeho žena (Tammy Blanchard) se zdají jako ideální dvojice na spasení ztracených duší. Jenže po několika záhadně nevysvětlitelných úmrtích přijde Jacob se svou kamarádkou Christine (Sterling Jerins) s děsivým odhalením! Nic není, jak se na první pohled zdá... (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (55)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu to chvílema působí příjemně argentovsky.. Na stranu druhou to smrdí ne úplně dobře vykalkulovaným kalkulem :D Ve výsledku jsem z toho měl pocit, že celý film vzniknul jen na základě něčí představy chlapce v ženských šatech, stojící nad mrtvolou. "Jó, to bude vypadat cool.. a ten děj okolo toho už nějak splácneme, naroubujeme a obšlehneme.." ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Originální, překvapivé, silně autorské vypořádání se s etnickými traumaty. V malé, nevídaně inteligentní thrillerové žánrovce z odlehlé “nápravné školy”, od které byste čekali cokoliv, jen ne to. Filmařsky nadchne od prvních momentů, postavy staví a zkoumá v jejich nekonvenčnosti, vyžívá se v jejich psychologicky elektrizující, nevinné i záludné interakci. S nečekanými zvraty si počká na správné chvíle ve správných místech. Pozoruhodný, křehký i morbidní, roztomile zvláštní film. Jediný svého druhu. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Spíš než Boarding School je to děsně Boring School. I přes to, že nemám rád horory, kde jsou děti, tak i přes hodinu jsem tomu stále dával šanci, ač se nic neudálo, ale bohužel. Malej, hnusnej retard, co se obléká do hadrů své mrtvé babky, very cool a 12. letá holčina, která by si už nejraději zapíchala, very, very cool. O ostatních retardech ani nemluvím. Nehororová, nezáživná trapnost s dětma. Hvězda za toho retarda alias Tourettův syndrom, to jsem se aspoň zasmál. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jacobův nevlastní otec mu zařídí, aby se dostal do výběrové internátní školy. Ta je tak mimořádná, že má ředitele a učitele v jednom a ze tří učebnic se v hodinách probírá látka pouze z jedné - Bible. Na neposluchy má pan řídící rákosku, ale používá ji jen na masochisticky založenou Christine. Jacob se ocitl mezi samými zrůdami a postupně začíná chápat, že jeho pobyt rozhodně dočasný nebude. Přicházejí zdánlivě nevysvětlitelná úmrtí a Jacob odhaluje hrůzné tajemství místa, odkud, jak to vypadá, není úniku. Sám Jacob se snaží být normální, leč postupem času se zdá, že i on má v sobě cosi zrůdného. Psychologické drama v artovém kabátě se skvělou kamerou, atmosferickou hudbou (některé ponuré pasáže připomínaly Vetřelce J. Goldsmitha) a slušnými hereckými výkony je spíše pro menšinové publikum. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Viac ako polovicu snímku, nič nenasvedčuje tomu, čo sa bude diať poslednú tretinu. Spočiatku zdĺhavá dráma bez akejkoľvek šťavy, vypálila v celkom vydarenú, dobovú "school" šialenosť. "Boarding" nie je žiadna pecka na pohľadanie, no vďaka onomu "záveru", si celkom slušne zdvihol reputáciu. Zrejme zaslúžené "3", i keď pochybnosti zostávajú .. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama