Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthewova naděje, že Diana zůstane v bezpečí v Sept-Tours, se rázem rozplyne, protože Ysabeau odmítá bojovnici přijmout pod svou střechu. Knox svolá mimořádnou schůzi kongregace, aby odsoudil Matthewa za únos čarodějnice. (HBO Europe)

Recenze (6)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Změna lokace, další tajemství, další objevení síly. Tohle byl zatím nejsilnější díl, protože je dělící čarou. A tahle čára není v písku, ale vyrytá v betonu. Což žádný vítr nerozfouká. Ani voda neodplaví... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem byl poprvé spokojen s děním v epizodě a byl jsem připraven přihodit v hodnocení i čtvrtou hvězdičku, jenže tvůrci neodolali, přistoupili k řitnímu alpinismu a v souladu se současnými trendy začali mezi upíry, démony a čaroděje/čarodějnice cpát i genderové a rasové otázky. To by jeden zvracel. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, konecne sme videli i nejake "drapky", minimalne stary Knox ma "schem", ktorym nekromantku celkom slusne spacifikoval, no a buduca upiria svokra zasa udajne likvidovala cele carodejnicke klany. Takze to bude tiez nejaka sila, s ktorou treba pocitat. "Rada bytosit" sa sice tvari vazne, ale prisla mi velmi usmevna. Zaver, ale vo velmi peknej, reverse-rain atmosfere. 60% ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl. Nox žádá o krizovou schůzi Kongregace, aby s ní projednal otázku Diany a Matthewa. Samozřejmě, nezmíní se o důležité "Knize života", jak nazývají představení Ashmoleův svazek, i přesto je ale nakonec prohlédnut. Vzhledem k závažnosti situace, kdy starý upír porušil úmluvu zakazující styk mezi magickými bytostmi odlišného druhu, je však k němu vyslána delegace, aby jim mladou čarodějnici předal. Jenomže z Clairmonta se stává zamilovaný upír, jenž nehodlá svoji lásku nikomu vydat. I sama Diana plně podléhá jeho kouzlu, a proto, ač je zpočátku šokována Matthewovou "odvahou", je ve své tvrdohlavosti přesvědčena o jejich vzájemném souzení si sobě navzájem o to více. Nehodlá se srovnat se starými pravidly ani s ničím podobným. Proto, když se nakonec "Její" upír vzdává, propadá zoufalství a chce ho mít při sobě. Bohužel se tak nestane. Mladá čarodějka cítí velký smutek a kvůli němu vyvolá silný déšť (...). 85 procent, další dokonalý díl, ač už ne tolik jako předchozí dva. Vadila mi menší táhlost příběhu a scény, jež se zde ani nemusely objevovat a přebývaly (např. otčímova pracovna). ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama