Reklama

Reklama

Úniková hra

  • Slovensko Úniková hra (více)
Trailer 1

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (449)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Pokud myslíte, že je Kostka moc stará a kanadská a Saw až moc krvavé a nechutné, přichází konečně ta správná variace i pro vás. Sám jsem si několika Escape Room prošel, ale naštěstí jediná věc, která se během toho pošramotila, bylo ego. Nikdo na mne nevyrukoval s místností v podobě horkovzdušné trouby ani jinou lahůdkou. Na druhou stranu taky žádná únikovka nevypadala tak úchvatně jako některé zdejší "pokoje". ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný horor. Trochu mi to připomnělo sérii Saw. Parta lidí je zavřená v budově, ze které se musí dostat pomocí logických úkolů a kombinace vlastních dovedností. Úkoly jsou navržené přímo pro ně, ve smyslu, že odkazují na jejich životní zážitky. Většina herců není moc známá. Roztomilá Deborah Ann Woll tu hraje pro ni ne úplně typickou roli vojačky. Některé úkoly jsou vážně dost drsné. Jinak nejde o nic výjimečného. Končí to trochu otevřeně. "Já chci ven!" ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Posledních 15 minut ubralo filmu hvězdu. Je to přesně to, co jsem čekala. Shitový film, který opravdu zabaví. A těch pár chvilek, kde se nic moc neděje, se dají vyplnit sledováním Deborah Ann Woll. Příběh zajímavý (stejně jako Saw, Cube etc.), provedení ovšem dost vražedné. Nelogika střídá naprostou tuposts a zpět k hloupostem. Ale stejně jako Saw to diváka vtáhne do děje a díky krátké stopáži není problém film dokoukat. Těch posledních cca 15 minut to ale opravdu kompletně zabilo. Zbytečně se to celé zamotalo a začalo to působit dojmem Nezvratného Osudu. O tvůrci hry nevíme absolutně nic a zdá se, že si tvůrci nechávají zadní vrátka pro pokračování, kterého se snad ale nedočkáme. 3* ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice jsem becko cekal, ale i tak lehky zklamani. Jako kopie Sawu to je malo krvavy, respektive skoro vubec a jako pokracovatel Kostky to je malo napinavy. Sice pribehove v pohode, dneska tolik oblibeny unikovy hry dotazeny do extremu, ale pohrbiva to zbytecne prekombinovanej konec a hlavne herecky obsazeni. To je banda urvanejch, nesympatickejch blbu, kterejm smrt kolikrat i prejete. Jinak design jednotlivejch mistnosti je docela fajn a nektery hadanky jsou docela napadity, ale proste kvuli hercum a misty trochu pomalejsimu tempu to obcas krapet nudi. Jako becko na jedno skouknuti v pohode, ale potencial byl o neco vyssi. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tyhle variace na Saw/Cube mě vždycky velmi bavili, takže oceňuji každého nového bratříčka. Postavy jsou sympatické, chovají se racionálně a divák má o ně strach, což je u podobných filmů nejdůležitější. Absence gore ve výsledku vůbec nevadí, protože na něj zde nebyl ani prostor. Spíš než horor má Escape Room blíže k Thrilleru, kterému se však daří budovat napětí v hojné míře. Technicky perfektní a všechny místnosti využity naplno a nezklamal mě i samotný závěr, takže solidní a ideální zábava do kina. Jediným mínusem mi přišlo dát na začátek poslední scénu,což lehce kazí překvapení. Robitel se čím dál zlepšuje. 75% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Adresa na vodičskom preukaze Amandy Harper (Deborah Ann Woll) je 5063 Camp Butler Road, Springfield, Illinois. Je to adresa národného cintorína Camp Butler, kde sú pochované obete občianskej vojny. (beso74)
  • Natáčení skončilo v lednu 2018, natáčelo se v Jižní Africe. (Varan)
  • Spoločnosť, ktorá vo filme vytvorila túto únikovú miestnosť, nesie meno Minos. Mínós je postava z gréckej mytológie. Bol to prvý kráľ Kréty, syn Dia a Európy, ktorý vytvoril na ostrove labyrint s príšerou - Minotaurom. (beso74)

Související novinky

Úniková hra se dočká pokračování

Úniková hra se dočká pokračování

26.02.2019

Hororový thriller Úniková hra od Adama Robitela (Insidious: Poslední klíč) se v roce 2020 dočká pokračování. Studio Sony Pictures je podle všeho nadmíru spokojeno s výdělky levného hororu (rozpočet… (více)

Reklama

Reklama