Reklama

Reklama

Úniková hra

  • Slovensko Úniková hra (více)
Trailer 1

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (449)

POMO 

všechny recenze uživatele

Tři s odřenýma ušima. Zbytečná soft varianta Saw bez krve a sadizmu. Koncepčně úplně stejná, s nezajímavými postavami a ještě nezajímavějším kvázy-Jigsawem. Nic v tom filmu mě neštvalo, řemeslně je OK, ale stejně tak nic mě v něm nepřekvapilo, ani nadprůměrně nepotěšilo. Neambiciózní jednohubka pro teenagery. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli jsem přišel na to, které všechny filmy tento paskvil vykrádá, určitě to byly: Cube, Saw, Final Destination a House of 9. Výsledkem bylo to, že jsem měl silný pocit, jako bych už všechno to, co mi tvůrci předložili, někde viděl. Snímek neohromil, nepřekvapil a považuji ho v podstatě za zbytečný počin. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Minos Escape Room zašle pozvánku šesti soutěžícím, kteří mají možnost vyhrát hlavní výhru deset tisíc dolarů. Komu z nich se podaří zdolat všechny nástrahy a dostat se do poslední místnosti... Je to taková variace na Saw. Divák může mít docela velký problém s tím, kde se děj filmu odehrává, protože nedokáže věrohodně přesvědčil o tom, že se vše skutečně stalo v jedné budově. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem další variaci na brutální Saw, ale film mě docela rychle vyvedl z omylu. Úniková hra je překvapivě chytrý a napínavý thriller o partě lidí, kteří bojují o život ve smrtící únikové hře. Film nejvíce překvapuje velice dobrými herci a dobře promyšlenými rébusy. Jako film na jedno podívání velice slušná podívaná. Pro příznivce Saw jedno upozornění, krev se zde vyskytuje minimálně a brutální úmrtí zde nejsou vůbec. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná sračka, kde zhavarovalo úplně všechno, co dělá podobný film dobrým. Absolutně dementně napsaní soutěžící, kteří jsou navíc lacině obsazení a zahraní. Naprosto dementní a nezajímavé jednotlivé soutěžní pasáže. Je to přizdi sráčské, bez krve a bez napětí. A hlavní organizátor her a celková zápletka je vyloženě směšná. Kdybych se tohle pokoušel srovnávat se Saw, tak by mě huba musela bolet. Tahle sračka se snaží kopírovat již existující, ale kopíruje to tak špatně, že mě překvapuje, že se najde vůbec někdo, komu se tato sračka alespoň trochu líbí. [10 %] ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Premiéra filmu byla v Polsku odložena, když v zábavním centru pro únikové hry zahynulo pět patnáctiletých dívek. (Duoscop)
  • Natáčení skončilo v lednu 2018, natáčelo se v Jižní Africe. (Varan)
  • Písnička, která hraje v jedné místností pořád dokola, je „Downtown“ od Petula Clark. (Duoscop)

Související novinky

Úniková hra se dočká pokračování

Úniková hra se dočká pokračování

26.02.2019

Hororový thriller Úniková hra od Adama Robitela (Insidious: Poslední klíč) se v roce 2020 dočká pokračování. Studio Sony Pictures je podle všeho nadmíru spokojeno s výdělky levného hororu (rozpočet… (více)

Reklama

Reklama