Reklama

Reklama

Úhoři mají nabito

  • Slovensko Úhoři mají nabito (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tohle není jenom hra. Je to útěk z reality všedních dnů, se kterým nejde přestat. Úhoři mají nabito je černá komedie o partě chlapů, pro které se hra na URNU (Útvar rychlého nasazení) stala únikem z jejich nudných životů. Zasahují u domnělých zločinců, evakuují kulturáky a do svých her zatahují nic netušící okolí. Žene je touha po adrenalinu a falešná představa, že jsou jako Robin Hood a jeho družina. Bohatým brát a chudým dávat. Všechno jde hladce až do okamžiku, kdy se octnou v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. Kam až může vést lidská hloupost ve spojení s nešťastnou shodou okolností?! (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (174)

rt12 

všechny recenze uživatele

Je to nevyrovnané, přitažené za vlasy, většinou se postavy chovají nesmyslně a tak trochu to nesmysl je. Docela si dovedu představit, že se i nějaký idioti najdou co by tohle chtěli dělat ve skutečném světě. Ovšem já nebudu přísná, protože mě ta parta buranských blbů pobavila, film jsem brala jako velikou nadsázku a na logiku jsem prostě kašlala. Bavili mě všichni , včetně Komára, kterého bych v reálném životě nechtěla ani jako fackovacího panáka. A že se o nadsázku a jedná už upozorňuje účast recesistů Matěje Rupperta, Oldřicha Kaisera a jako šedou eminenci tam vidím Romana Holého. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Od včerejška se mi to v hlavě nijak nesrovnalo a stále nevím, co si mám o tomto díle myslet. Sem tam se sice objevil náznak, že je to myšlené jako komedie, ale k smíchu to ani v těchto momentech nebylo. Zbytek bylo jen sledování sestavy výborných herců, kteří se ocitli v něčem, co nemá hlavu ani patu, a s tím nic nenadělali. Při váhání mezi jednou a dvěma hvězdičkami, jsem přihlédl k pěkným obrázkům Martina Štrby, ale jinak to byla fakt bída (30%). ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Absolutně jsem neměl šajn, že vůbec tihle úhoři existujou, nicméně mě Kaiserova nehra na elektriku chytla a už jsem to dokoukal do koncovky. I když je story hodně slabá, hrozně se mi líbilo, jak se mezi sebou ti český křupani baví! Především Matěj Hádků je celkem slušnej rapl! Scénka, kdy vystoupil z auta a šel pomstít lehkejma dělama parťáka, byla vůbec tou nejlepší z filmu. A za Rupperta a jeho slinu tu průměrnou klepnu. 50% ()

Ozzy2

všechny recenze uživatele

Ani to nebudu hodnotit odpadem, protože tohle je horší peklo, než odpad.Tohle se nedalo vůbec dokoukat.Vydržel jsem to jen do té pasáže, kdy ten jeden nounejm (sorry, neznám ho) šel do špitálu za tím zlodějem..Dívat se dvě hodiny na tu strašnou držku Kameníkový nemůže vydržet nikdo.Ty černý pysky, ty vole..mě z ní fakt na blití.... ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Chce se mě blít. Jako komedie je to pičovina, jako krimi pičovina na entou. Pět debilů si hraje na to, kdo ze sebe udělá většího kreténa. Jedna hvězda za Kaisera a staršího Hádka, jinak mě ale překvapuje, že zrovna ti dva jmenovaní plus brácha toho druhýho vlezou do něčeho takovýho. Asi musej taky platit účty. 15%. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (12)

  • Natočeno podle rozhlasové hry „Benzína Dehtov“, za kterou získal Petr Pýcha druhé místo v dramatické soutěži Českého rozhlasu o původní rozhlasovou hru. (Olík)
  • „Hrát s touhle partičkou byla pro mě dobrá škola, oni uměli přesně nalézt to, co bylo ve scénáři pod povrchem, a tím ty situace obohatit,“ vzpomínal Patrik Holubář. (SONY_)
  • Pro natáčení byly použity všechny části výstroje, kterou členové zásahovky nosí. Naštěstí všechny scény v uniformách se točily v noci, takže to pro herce v extrémně parném létě bylo snesitelnější. I když zvláště v tropické noci je kostyméři na place obkládali mokrými ručníky, aby je trochu ochladili. Naopak, když bylo chladněji, tak pro herce nebylo příjemné, když se při akci zpotili a pak v čekání na další záběr na nich celé oblečení stydlo. (Zdroj: Falcon)

Reklama

Reklama