Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Muff 

všechny recenze uživatele

Hrůza hrůzoucí. J.Lo, jedna z mých nejneoblíbenějších (ne)hereček předvádí opravdu neuvěřitelné přelivy mezi tvrďačkou a skutečně romantickou a citlivou duší. Celý děj je zřejmý po prvních asi 5 minutách a to tajemno, na které si celý film hraje, je jen uměle vytvořená mlha, aby ho vůbec bylo čím naplnit. No a o konci raději pomlčím. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Nie je mi úplne jasné, či malo ísť o krimi (strelený a nevhodný názov Policajtka), romantický, mysteriózny film, alebo rodinnú drámu. Tvorcovia vyskúšali z každého niečo a vytvorili podpriemerný guľáš, kde kadečo začali a nič nedokončili. Najlepšie z toho vychádza rodinná dráma, keďže romantika sa medzi hlavnými predstaviteľmi moc nediala. Chýbala tam iskra, ktorá by diváka presvedčila, že sa muž so ženou priťahujú. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ano, ano - mám relativní slabost pro J-Lo a tak asi tento film,který většině hodnotitelů připadá podprůměrný, hodnotím jako čistý průměr - mě to náhodou docela bavilo a navíc tu svůj klasický, skromný herecký standard předváděl i James Caviezel...................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Po druhém shlédnutí jsem zvednul hodnocení na 2 * . JLo mě vlastně příjemně překvapila, že sem tam dovede i hrát. V první polovině této americké sračky se něco odehrává a šlo by z toho i vytěžit středně zajímavý příběh. Druhá polovina je melodramatická snůška hloupých keců, viz scéna na hřbitově, no to by se jeden i mnozí poblili. Proč ten film vlastně mám, je jasné. Jlo není umělkyně, je to portorikánská číča na kterou je příjemné se dívat, zvlášť když celý den musím sledovat 150 hnusných smradlavých dementů v práci. Ti také hrají role podle zpackaného scénáře jako v tomto případě Jlo. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jelikož si před filmem nečtu obsah, tak sjem asi do půlky čekal, kdy se hlavní mužská postava začne chovat jako psycho a půjde J.Lo po krku a možná í díky tomu jsem se udržoval v naprosto zbytečným napětí, které znajíc obsah filmu by se zřejmě nedostavilo, ale neva alespoň jsem si film užil. Pokud jde o herecký výkony tak ja se prostě musím J.Lo smát, jako určitě je to fešanda a umí tančit, ale ty její kukuč co v tom filmu dělala, tu kukuč ale smutnej medvídek pů, tu kukuč ala vysmátá včelka mája a vůbec nejlepší byl kukuč "jsem důležitější než Václav Klaus a Miloš Zeman dohramady, tak to nebylo hraní, ale , no prostě to je naše milá prdelatá J.Lo. Bohužel jak jsem zjistil, že film jeda hlavně na romantickou vlnu mé zaujetí a nadšení z filmu velmi rychle vyprchávalo. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama