Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Film, který hraje na city diváků. Řeší totiž dva problémy, které se možná dotýkají více lidí, než jsme si ochotni připustit. Přesto mě to však vůbec nevadilo ! Naopak - zkuste si položit otázky. Je lepší trpět domácí násilí, nebo se mu postavit ? Je lehčí vyrovnat se ze ztráou rodiny, nebo žádnou nemít ? Kvalitní herci, slušný scénář - pro mě silnější 3. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

ONA, drsná policistka jemných rysů, snažící se minulost vysvětlit, ON, podivín bloumající po městě v kabátu exhibicionisty, se snahou minulost vytěsnit. Dokážou to společně? Hádejte, můžete dvakrát a mechtle scénu u jezera berte jako malou nápovědu.. Střízlivě pojaté romantické drama o dlouhé cestě k smíření, které nemám potřebu podhodnocovat, neboť jsem už viděl kvantum horších cajdáků na téma lovestory na pozadí rodinných traumat. Navíc, jeden z mála filmů, kde se dá o madam Lopez říct, že hraje (aby ne, za ty prachy), ovšem co náš Jimmy z Nazaretu? Mám obavy, že s dvěma pohledy (nevinný daněček a kolouch lapený v pytláckém oku) si celou kariéru nevystačí.. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film, pri ktorom sa dá variť, žehliť, upratovať, jesť, kecať so známymi alebo si aj pospať. Čiže je to trochu nuda, ale zase žiadna hrôza sa nekoná, ako sa snažili všetci kritici naznačiť. V tomto zmysle sa dá film pozrieť aj viackrát. Myslím pri tých spomenutých činnostiach. Nie je v ničom nepríjemný, žiadna krv na nás nestrieka, aj keď je film o policajtke a Lopezka s Caviezelom sú tu celkom sympatickí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Komentár obsahuje spoilery. Nehnevajte sa, páni tvorcovia, ale pokúsiť sa nás šokovať tým, čo je jasné už z ÚPLNE PRVEJ scény (Caviezel zažil a prežil dopravnú nehodu, pri ktorej mu zomreli manželka a syn a o rok neskôr sa citovo naviazal na policajtku, ktorá vtedy zachránila život aspoň jemu), je bez komentára. Napriek tomu POLICAJTKA nie je až taká zlá, ako som čakal, za čo prekvapivo môže Jennifer Lopezová (a to túto "hérečku" skuočne nemusím vidieť) a matne sa po scéne v pedofilnom plášti motajúci Caviezel, ktorý je asi taký herec, ako ja (teda žiadny). Následne tieto biedne načrtnuté postavy prenášajú vety typu „Bol som navštíviť rodinu na cintoríne“, ktoré by ťažko prechádzali aj podstatne kvalitnejším hercom. Napriek tomu je snímka príjemne mystická a vizuálne vyčačkaná. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Velmi slabě průměrný, spíš podprůměrný, velmi snadno zapomenutelný film, který sice vyloženě neurazí, ale ani ničím nenadchne. Co mě rozhodně nenadchlo, byl tupý výraz Jamese Caviezela, který mi silně připomínal hodně podobný tupý výraz Steva Carella. Aspoň že na tu JLo se v r. 2001 dalo jakž takž koukat. Ovšem dějově je to dost o hovně prakticky od začátku do konce. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Počas celého filmu môžeme vidieť šálky s názvom "Tully's coffee", ale žiadna takáto reštaurácia ani bar sa v Chicagu, kde sa dej odohráva, nenachádza. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama