Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Princeznu Ellenu od narození provází příslib mocné kletby, kterou na ni uvrhla čarodějnice Murien. Kletba se má naplnit v den Elleniných dvacátých narozenin, jakmile zapadne slunce. Avšak ve chvíli, kdy zajde poslední sluneční paprsek a vše se zdá ztraceno, princezna zjišťuje, že zůstala uvězněná v čase. Pokaždé, když se kletba naplní, Ellena procitne do dne svých dvacátých narozenin a je nucena ho prožít celý znovu. Aby zachránila své království i sebe samotnou, musí v sobě nalézt odvahu a čisté srdce a dávné kletbě se jednou provždy postavit. (Bohemia MP)

(více)

Diskuze

LexMurphy

LexMurphy (hodnocení, recenze)

Nebolo to síce úplne dokonalé, ale bola to konečne rozprávka na úrovni s dobrým scenárom, vynikajúcou hudbou a skvelou atmosférou rozprávok z 80-tych rokov minulého storočia. Už som sa začínal báť, že bratia Česi budú do smrti točiť len lacné, televízne Troškoviny a oni takto príjemne prekvapili. Navyše okrem Germani, Dejdara a Freimanovej tam hrali pre mňa neznámi herci, tak som mal miestami pocit, že sledujem nejakú americkú produkciu. Za mňa teda palec hore a úplná spokojnosť. Kiež by sa takýchto rozprávok odteraz točilo viac.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

mibara

mibara (hodnocení, recenze)

Neuvěřil jsem tomu, že se do sebe Lambora a Natalia Germany zamilovali. Křenková by se na tu roli princezny hodila víc, podle mě Lamboru i Germany přehrávala. Mohla to být pěkná pohádka, kdyby to scénárista tak nepokazil. Třeba se do roku 2130 podaří natočit nějakou dokonalou pohádku ( podle proroctví Baby Vangy tady v roce 2130 mají přistát mimozemšťané).

na příspěvěk reagoval Prometheus69

heczot

heczot (hodnocení, recenze)

Film už je ke stáhnutí na ulozto, Webshare ! Konečně !!! Přeji všem příjemné shlédnutí.

heczot

heczot (hodnocení, recenze)

V dubnu by mělo snad vyjít dvd a Bluray (na FB Petr Kubík odpovídal) !

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Dadel

:)) Ne kecám... Věděl bych sice jak to dostat z netu... Ale, tahle pohádka se mi na tolik líbila že nehodlám podporovat žádný druh piráctvý ani z mé vlastní iniciativy. :))

Pet

Pet (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Prometheus69: Ty budes ten jeden z mladych nevybourenych a vecne nastvanych, vid? Prosim, uklidni se a nauc se pravopis (piractvy???). Odepisuji timto prispevkem na oba prispevky a nechci v tomto nesmyslu pokracovat + na pripadne invektivy uz nehodlam reagovat.

 

"Když se sami jako šmejdi chovaj. " Co je na tom smejdskyho? Nikde neuvadi, kdy se zavira e-predprodej a kolik e-vstupenek. Nikdo nikoho vedome neokrada ci neuvadi zavadejici informace, aby za jejich ucelem zbohatl. Chill out, man.

 

"Zlatej Netfilx a HBO -_-" Nechapes situaci (tvurci chteji nejake penize zpatky a chteji dostat film do povedomi - v kinech byl necely mesic, pak nastal lockdown) a porovnavas neporovnatelne (Netflix a HBO - megaproducenti + top svetove streaming platformy s milardovymi obraty v dolarech - versus zakulturou.online - v ramci nouze z nouze realizovany projekt). A kdyby sis to zaplatil, tak bys nepsal nasledny nesmysly o svobode online. Film byl normalne pristupny po celou dobu sesti hodin. Obsahoval navic pouze uvodni slovo jednoho z tvurcu (ktere jsi mohl samozrejme preskocit). Mohl jsi ho pauznout, zastavit, umoznoval PiP prehravani. Teoreticky sis ho tedy mohl prehrat 3x za danou dobu. Zadne omezovani.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Prometheus69

Uživatel Pet smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Pet

A já to řeknu znova.. je to idiotizmus. Zaplatim... Pošlou mi klíč a já se připojim. To jako že všichni na to koukají ve stejnou dobu bez možnosti přetáčet, posouvat? Pauznout? Tolik ke sbobodě online... Zlatej Netfilx a HBO -_-

na příspěvěk reagoval Pet

Pet

Pet (hodnocení, recenze)

Dadel

Jak jsem psal, je to partyzansky zpusob showbyznysu/distribuce - cili to kazdy resi po svem. Jestli na to mas cas, energii a znalosti, tak to muzes resit dal a treba jim poradit. Ja to proste akceptuju jako (doufam) kratko/strednedoby vykyv z normalu. Holt nastaly tezky casy pro kulturu a neni vsechno "easy", jak jsme byli zvykli. Jen pro jistotu: Webu se nezastavam, nemam s nimi nic spolecneho, dozvedel jsem se o nich az diky info zde.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Pet

Zajímavé, že jiné weby s tím problém nemají, když tam lze film zaplatit a hned koukat

na příspěvěk reagoval Pet

Pet

Pet (hodnocení, recenze)

Dadel

Tak to mne nenapadlo, ale bohuzel v tomhle pripade opet logicke. Chteji mit jisty prachy a minimalizovat stiznosti na pripadne problemy v ramci takovych limitek. Holt zacina era partyzanskeho zpusobu showbyznysu, na ktery nikdo z pohodli domova a vseho krasne automatizovaneho a hladce fungujiciho neni zvykly. :( No nic, kluky a holky jsem podporil. Bylo to fajn.

na příspěvěk reagoval Dadel, Prometheus69

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

To mi odpovedeli. No comment Kapacitu serverů vůbec neřešíme, ta je opravdu více než dostatečná 🙂. Jedná se ale o online platby, kdy ne všechny proběhnou hladce a obratem. Chceme proto zajistit, že vše v pořádku proběhne ještě předtím, než začne plánované promítání. Hezký večer Tým zakulturou.online

na příspěvěk reagoval Pet, Prometheus69

Pet

Pet (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Zopakuju totez, co Dadelovi: Vis, jak to maji technicky osefovane? Zda jsou schopni zvladnout 500+ online HD streamu najednou? Ja nevim. Myslim, ze to maji stavene spis na videoteku, za HD streaming platformu by treba platili moc a v ramci cele "dobrocinne" akce s nejistym vysledkem si to nezajistili v takove mire. Nedivil bych se a rozhodne bych jim nastalou situaci nemel za zle. Pocitam, ze treba pridaji dalsi "projekcni" dny.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Pet

Pet (hodnocení, recenze)

Dadel

Vis, jak to maji technicky osefovane? Zda jsou schopni zvladnout 500+ online HD streamu najednou? Ja nevim. Myslim, ze to maji stavene spis na videoteku, za HD streaming platformu by treba platili moc a v ramci cele "dobrocinne" akce s nejistym vysledkem si to nezajistili v takove mire. Nedivil bych se a rozhodne bych jim nastalou situaci nemel za zle. Pocitam, ze treba pridaji dalsi "projekcni" dny.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

takže jestli to chcete vidět zítra, zaplaťte si to hned...

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Tak včera to ukazovalo, že to dnes půjde pustit, a dnes to tam vůbec není. Jen 6.2....

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama