Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mimořádný divácký ohlas moderní romantické pohádky Pretty Woman (1990) po devíti letech znovu svedl dohromady oba hlavní protagonisty filmu Julii Robertsovou a Richarda Gerea s jeho režisérem Garrym Marshallem. Plány na natočení druhého dílu Pretty Woman kolovaly Hollywoodem už od počátku devadesátých let, ale nikdo se nemohl shodnout na tom, o čem by vlastně pokračování mělo vyprávět. Proto nakonec Nevěstu na útěku (1999) s Pretty Woman spojují pouze ona tři zmíněná jména a žánr romantické komedie. Jejími hrdiny jsou poněkud splašená nevěsta Maggie Carpenterová a newyorský sloupkař Ike Graham. Maggiina historie několikanásobných útěků od oltáře zaujme novináře natolik, že o ní napíše článek. Neověří si však všechna fakta a hrozba soudní žaloby ho stojí místo (šéfovou mu nedělá nikdo jiný, než jeho bývalá žena). Je nabíledni, že následné „ověřování faktů“ oba protagonisty natolik sblíží, že nakonec dojde k další svatbě, která se snad už obejde bez nevěstina útěku. Anebo ne? ... Snímek se odehrává v marylandském městě Berlin, kde se také natáčel. Ve vedlejších rolích se objevují další známí herečtí představitelé Joan Cusacková (kadeřnice Peggy), oblíbený Marshallův herec Hector Elizondo (fotograf Fisher) a manželka Toma Hankse Rita Wilsonová (Ikeova exmanželka Ellie). Režisér Garry Marshall se ve filmu mihne, jak je jeho zvykem, při zápase na baseballovém hřišti, stejně jako se v nejrůznějších epizodkách představí členové jeho rozvětvené rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (230)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tady chtěl někdo těžit ze slávy a popularity Pretty Woman a nějak se mu to vymklo z rukou, že? Ale opravdu, tohle si mohli všichni zúčastnění odpustit. Není to sice úplný blábol, ale tvůrci nepřináší absolutně nic nového pro tento již tak hodně profláknutý žánr. A Richard Gere? Pro něj už nemám slova. A kdyby se na Robertsovou nedalo aspoň příjemně koukat, tak bych ten film sundal ještě o hvězdu níže. ()

nydahl 

všechny recenze uživatele

Vcera jsem to skouknul a protoze mam opravdu rad Julii Roberts tak sem musim napsat , ze je to proste jednoducha romanticka komedie , ktera se opira o slavne duo Roberts/Gere ale najdete tam jeden forek , kterej fakt stoji za to. Kdyz Roberts zdrha ze svatby autakem od fedexu tak tam Elizondo posle "at jede kamkoliv bude tam zitra rano" - to jsem se fakt od srdce zasmal.Takze jen za tohle davam 2 hvezdy - to me fakt pobavilo. ()

Reklama

croxika 

všechny recenze uživatele

To,čo perfektne fungovalo v Pretty Woman medzi Richardom a Juliou som v tomto filme nedokázala nájsť. Márna snaha o oživenie toho, čo im už raz prinieslo úspech obrovských rozmerov a celý dej, herci, scény aj film boli také nezáživné, že to nezachránili ani deti skáčuce po Gerovi či samotný Gere utekajúci za autobusom v snahe dobehnúť svoju lásku,ktorá ma nevýslovne otravovala svojím neustálym a nemožným zbabelským utekaním... ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(7/2012, TV Joj) Ďalšia kooperácie trojice Marshall, Roberts a Gere (Pretty Woman). A že by sa mi tento ich druhý filmík zdal o moc horší sa nedá povedať. Rovnaká šablona ako takmer v každom podobnom romanťáku, ale tento krát s celkom zaujímavým námetom. Ako oddychovka na sobotu podvečer ideál. ...6/10 ()

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Dobře si pamatuju jak jsem to viděl. Byly jsme s tátou po dlouhé době sami doma, ostatní členové rodiny byli někde v pekle. Šli jsme do kina na Robertsovou, pač jí otec měl rád. Mě bylo tak osmáct, devatenáct, Kotva Brodway v obsazení asi deseti mileneckých páru neustále zakouslých v sobě já a otec. Totální úlet. Ale rozhodně ne takovej jako ten film. Jedinej snímek kde chyběla jakákoliv kauzalita mezi skutečnostma které se tam objevily. Naprosto jsem to nepochopil a do teď si říkám, že se na tuhle naprosto neskutečnou hloupost musím kouknout znovu. Jestli ono tam nebylo nějaké podprahové sdělení. Jako třeba "kupte se další kolu, nebo amerika s námi na věčné časy" :) Tragédie ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama