Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (51)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám problém se stylizací a kostýmy. Princip držáků zbraní by bylo dobré vysvětlit a vůbec tady několik věcí působí dost nelogicky i na paralelní realitu. Tématicky to ale vypadá zajímavě, rasové problémy level 2.0. jen chybí zásadní propojení s historií Watchmen, pár zmínek o transdimenzionálním monstru a problik Manhattana jsou sakra málo. Jsem zvědavý co dál. ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár věcí mi tam dost nesedí, jako ten amaterskej útok na ranč. No, ale nechme na hlavě, vždyť se jedná teprva o pilot a možná se nám to ještě všechno osvětlí. Vizuál je parádní, postav zatím taky dost, Don Johnson byl jako oběť jasnej už od první půlky. Reznor s Rossem to vyšponovali na čtvrtou hvězdu. Ale od teď už budu jen přísnej. ()

Reklama

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Ach ten Lindelof, je to trochu love-hate relationship. Nebudu dělat ukvapený závěry, ale zatím je to podivnej svět, kterej zatím nedává moc smysl, ale v pohodě, chápu, je to komplexní alternativní historie, odpovědi přijdou (nebo taky ne, protože Lindelof). Se slzou v oku jsem vzpomínala na Snyderův bobdylanovský otvírák, protože watchmenovský vesmír fakt není jednoduchej a trochu kontextu by pro orientaci neuškodilo. Nejvíc mě ale vytočil strategicky totálně nesmyslný útok na ranč, protože to byl takovej bullshit, a to jen kvůli vizuálu a těm živejm (no po chvíli už teda mrtvejm) štítům. Bude to teďka takový HBO trademark, nesmyslný bojový scény (mrk mrk, GoT)? Jedno je ale jasný, Nicole Kassell je i tak hustá režisérka a Regina King je největší badass a už se těším na všechny ty halloweenský kostýmy a cosplaye! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK... film znám, komiks ne. Takže úvod do “nového světa” mi přišel celkem odfláknutý. Proč prší kreveto-medůzy? Jako ono jsou dva tábory? Proč je tam Adrian Veidt? Proč vypadá policejní vznášedlo jako vznášedlo Nite Owla? Nebo vysvětlit co je “redfordovné”. Ani prd. To mi vadí. Vyvažuje to hromada známých tváří (až mě to prekvapilo) a odpovídajíci PG zařazení. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Vizuální orgie Zacka Snydera jsou ta tam, teď nastupuje éra chytrých odkazů a nastavování zrcadel současné společnosti od Damona Lindelofa. Je to jiný, neméně tak boží, má to luxusní obsazení, návykovej soundtrack dvojce Reznor / Ross a jak už je u HBO standard, prvotřídní režii. Hlavně mi ale konečně nemusí být líto, že Pozůstalí skončili. Noví Watchmeni totiž jako by jim z oka vypadli. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama