Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (251)

kiimi 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě je velmi hloupý, jednoduchý, navíc s primitivním sexuálně laděným humorem. Pokud jste však viděli Padesát odstínů šedi, uvědomíte si, že lépe pojatou parodii na tento brak natočit nejde! Zatímco v Šedi berou všechny ty kýčové výblitky zcela vážně a působí to neuvěřitelně směšně, v Černé neberou vážně vůbec nic a dokonale se Šedi vysmáli. Film doporučuji jako náplast pouze těm, kteří viděli Šeď. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Ze zkaženýho jádra mé sadistické duše nemám vůbec problém to masochisticky nadhodnotit. Nebudu se s tím babrat a očtverkuju to. Už jen kvůli tomu třívteřinovýmu peklu, který dokáže štyryaštyrycetiletej Marlon rozpoutat. A to hned dvakrát po sobě ! Jasně, v podstatě je to neuvěřitelná kravina, ale těch pár vtipnejch momentů mi úplně stačilo k tomu, abych se konečně u něčeho od plic zasmál. A co se týče těch falickejch vtípků, když se Jackmanovi houpaly v Movie 43 koule pod bradou, tak to místní (j)elita zběsile čtverkovala. Tudíž nevidím důvod, proč tomu taky nenapálit, třeba už jen proto, že v tom nehraje Sandler a nemluví se tam třicetkrát o hovnech. 65% P.s.: mír čubko ! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Marlona mám z jeblé Wayansovic rodiny nejraději. Faktem je, že už asi ani on sám nemá čím překvapit a jede si tu svou jistotu, která baví, ale už je očekávaná. V podstatě ale divák dostane to, co očekává. A to je u filmu fajn. POČ mě nějak nezklamal, pobavil, rozesmál ale jel tak nějak přesně, jak jsem si představoval. Už jsem věděl, kdy bude jaký vtípek. A možná by to bylo ještě lepší, kdybych viděl filmovou verzi Padesáti odstínů, četl jsem jen knihu, možná mi tak nějaký sofistikovaný vtípek unikl. Přesto mám Marlonovy vtipy na negry a bělochy pořád rád a pořád mě baví a rozesmívají. Pobavilo mě taky navážení se do Christianova stalkování, to bylo velmi zábavné a výstižné. Co mě na filmu překvapilo, byla Kali Hawk, ta zválcovala i Marlona. Takže vlastně v podstatě negerská spokojenost. Jediným výrazným zklamáním bylo, že jsem ve filmu očekával ty kozačky z plakátu. A nedočkal se. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Originál jsem neviděl ani jej neplánuji, ale na parodii s Wayansem jsem byl zvědavý a vcelku to obstálo. Překvapivé je, že situační humor je zde poněkud trapný až absurdní, ale naopak potěší vtipné dialogy, při kterých jsem se párkrát hezky zasmál. Ke konci se film už docela táhne, ale na pobavení to postačí. 55% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ve sportu scénách lepší než originál. Těch absurdních, nevtipných a jen trapných tu je ale víc než je zdrávo. Wayans je v tomhle žánru samozřejmě jako ryba ve vodě ale když nedělá piškutálie, je vcelku solidní herec a klidně bych si ho ve vážné roli dokázal představit. Pokud znáte všechny ty filmy, ze kterých si Padesát odstínu černé dělá legraci, nejspíš se budete bavit. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama