Reklama

Reklama

The Morning Show - Série 3

(série)
Trailer 2
USA, 2023, 8 h 45 min (Minutáž: 46–56 min)

Hrají:

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jon Hamm, Natalie Morales, Billy Crudup, Bel Powley, Janina Gavankar, Marcia Gay Harden, Holland Taylor, Greta Lee (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (12)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečná pecka i ve třetí sérii a pro mě nejlepší seriál Apple tv+. Na chválenou konkurenci Boj o moc se teprve chystám, ale to co mi opět naservírovala Morning show, tak to přesně od HBO čekám také. Reese Witherspoon a Billy Crudup moje naprosto nejoblíbenější dvojka a Jon Hamm skvělý antagonista (musím už si dát ty Mad men), nemůžu než zkrátka chválit. Sice tentokrát již bez Steva Carella, ale stále si to drží kvalitu a doufám, že čtyřka bude! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po slabé druhé řadě se Morning show pracně vrací na cestu kterou vyšlapala stále nepřekonaná první řada. I tady se opět honí hned několik zajíců, ale nejvíce prostoru dostává připravovaný obchod ve kterém má celou společnost koupit seriálový ekvivalent Elona Muska a tak je celkem jasné že ne všechno bude úplně růžové. Osobně sem rád, že se Morning Show vzpamatovalo a třetí série většinu času funguje ve všech svých linkách tak jak má. Celkem bych se obešel bez linky Reese a jejího bratra, ale asi bylo třeba sem nějak zakomponovat útok na Kapitol (i když pouze v retrospektivě)...70% ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Season 3 som sa tešila, asi o to väčším sklamaním pre mňa je. Je v tom veľký chaos, skoro do polovice série ani nie je jasné, o čom to celé má byť. AK scenáristi v tej dobe ŠTRAJKOVALI, potom by som to ako tak chápala. Prvá séria bola výborná čiže 5*, druhá už o niečo horšia, klesla teda na 4*, ale u tejto tretej už idem na 3*, pretože toto je značný pokles. Mali ostať len pri prvých dvoch Seasons. Veľké sklamanie!!! Mne osobne táto tretia séria pokazila dojem z celého seriálu😔. V prvom rade zle nadväzuje na druhú sériu, celé to pôsobí nesystematicky ba až chaoticky, akoby sa TMS naozaj nevedela rozhodnúť, čo ďalej. Na veľkú škodu je zapájať aktuálne dianie zo sveta, ktoré jednak je vždy akosi pozadu (vzhľadom napr. aj na časové rozmedzie dvoch rokov medzi S02 a S03) a pôsobí vždy aspoň sčasti neaktuálne, ale hlavne divák si chce práve od týchto vecí, od správ zo sveta pri telke oddýchnuť!!! Ešte Covid v S02 som ako tak tolerovala, ale načo sa k nemu stále vracať aj v S03? A vojna na Ukrajine? V ďalšej sérii bude Izrael vs. Hamas?!!! Ale čo mi úplne najviac vadilo, je zakomponovanie Roe v. Wade Overturn do S03, mali alebo mohli to vynechať!!! Fakt mi to už začalo pripadať ako len obyčajná Pro-Choice propaganda s rečami ako "loosing control over my body" a podobný bullshit. Načo to tam vôbec dávali? A koho možno s výnimkou USA, ale aj o tom pochybujem, zaujíma téma January 6th Capitol D.C.? To nemohli vymyslieť nejakú lepšiu a dôveryhodnejšiu zápletku? A ešte sa vyjadrím k vzťahu Cory - Bradley - Laura. Ďalšie sklamanie! Čo z toho, že Cory vo finálnej epizóde S02 vyznal Bradley lásku a ďalej bol tento náznak či cliffhanger v celej S03 ignorovaný? Reese Witherspoon je výborná herečka, patrí do mojej TOP 10, ale tou náhlou zmenou sexuálnej orientácie u Bradley ma teda vôbec nepresvedčila. Jednoducho to celé Bradley a Laura nepôsobí uveriteľne a je jasné, že je to tam len z jedného dôvodu. Ja som team Bradley - Cory. A k téme Alex a Paul Marks nemám čo povedať. Jennifer Aniston prvé dve série excelovala, v tejto sérii mi pripadá akoby ju už nebavilo hrať Alex Levy, nebola úplne vo svojej koži. Herecky asi najlepší boli Stella (Greta Lee), Paul (John Hamm) a Cory (Billy Crudup). A zlatá malina nech poputuje do rúk Tig Notaro!!! ()

AtemuLukas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu třetí sérii, kterou jsme dlouho očekávali. Oproti druhé sérii, která dle mého názoru nebyla špatná, ale nebyla ani zrovna silná je tu dost posun kupředu. Ano předešlé řadě jsem dal 72% avšak i když jsem se u ni bavil, tak mi připadala dost uspěchaná. No nic jdeme na třetí sérii. Corymu, nebo respektive UBA dochází peníze a tak Cory chce UBA prodat. No a tady přijde na scénu miliardář Paul Marks, který uvažuje o koupi. Alex a Bradley jsou nadále v UBA a postupem času se dozvídají o směru UBA. Ovšem nejdřív tu máme teroristický útok na UBA v podobě hacknutí systémů. A právě to rozvine třetí sérii a otevře hned několik vedlejších zápletek. První je tajemství Coryho a Bradley. Druhá je milostná romance Alex a Paula. Dále tu máme linku o zrušení potratů a taky Hyperion, který patří Marksovi. No prostě linek tu je hodně a je vidět, že tady nic uspěchaného nebylo a tvůrci chtěli udělat pořádné drama plné zvratů. Asi nejvíc to je vidět právě na Corym, který tu pravdu exceloval. Jako nemůžu jinak, než dát této sérii 80% a doufat, že 4 série bude ještě lepší. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže s druhou sérií přišel kvalitativní sešup (scénář se narychlo přepisoval s nástupem Covidu), tak třetí sérii je opět fantastická. Všichni hrají jako o život, děj je perfektně promyšlený a plný zvratů a těch deset dílů neskutečně rychle uteče. The Morning Show je už třetím rokem můj nejoblíbenější seriál a doufám, že se dočkáme ještě pěkných pár sérií. Top! ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama