Reklama

Reklama

Kobiety mafii 2

  • angličtina Women of Mafia 2
Trailer 1

Obsahy(1)

Volné pokračování filmu Kobiety mafii režiséra Patryka Vegy, kdy se znovu setkáváme s mnohými charaktery, které jsme potkali již v prvním díle. Tentokrát se děj točí okolo pašování tuny kokainu do Polska z Kolumbie. Hned v přístavu jsou však drogy zabaveny a všem je jasné, že v celé dodávce je namočený ještě někdo, kdo chce vydělat peníze na úkor ostatních. Rozjíždí se pátrání, které bude stát mnoho životů a které bude mít nakonec jenom málo vítězů. (C0r0ner)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

mira007 

všechny recenze uživatele

Polská gangsterka z dílny Patryka Vegy už není tak strhující akční jízda , hlavně ji brzdí linka Anny propuštěné z krimu, ale já jako fanoušek jsem dostal něco, co v českém filmu asi nikdy nenajdu: lokace Kolumbie, Polsko, Německo, Maroko auťáky: lamborghini, ferrari, bentley ostatní dopravní prostředky: jachty, čluny, vrtulníky a to vše v akci: hromadné bouračky, střílečky, bitky, brutální mučení a odvážná erotika. Možná že Vegovi filmy nejsou 100%, ale filmovým pestrým zážitkem jsou absolutně. PS: Za mne famózní kaskadérská akce bouračka policejního auta ze srázu v Kolumbii ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vega chtěl obsáhnout osudy všech důležitých postav z minulého dílu, což se ukázalo částečně jako kontraproduktivní, protože film díky tomu působí dost rozháraně a očekávané prolnutí všech linek je hodně násilné. Pokud bz se příběh omezil pouze na kolumbijskou linii, bylo by to lepší. Na druhou stranu všechny dámy jsou dostatečně šílené, film letí v solidním tempu a dojde i na úsměvné situace, přičemž zjevně nejsem sám, koho pobavila sekvence s medvědem. Režisér se vyžívá v hrátkách s motorovou pilou, takže na své si přijdou i milovníci gore a já už si dokážu představit, co znamená přísloví "nechá si vrtat pro pětník koleno". Není to sice tak dobré jako předešlý díl, ale na případnou trojku se milerád podívám. 70% ()

Reklama

srolyma 

všechny recenze uživatele

Klasický Vegův film, takže spousta násilí, většinou brutálního a detailního, jednoduché polské vtípky a v každé větě ku*va. Takže to sice není žádný art, ale tím lépe, aspoň to skvěle pobaví. V hlavní roli, jak ostatně z názvu plyne, jsou ženy – bývalá mafiánka, současná mafiánka, budoucí mafiánka a pro zpestření ještě kolumbijská mafiánka a islamistická mafiánka. Děj skáče od drog, přes výpalné až po mezinárodní terorismus, všeho je moc, ale tak nějak to funguje. A třetí díl je na cestě. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhému dílu Kobiet výrazně chyběla větší porce polského prostředí, přenesení děje za hranice mě totiž příliš neoslovilo. Anna a Daria opět jasně táhly děj, ostatní postavy rozhodně nebyly nezajímavé, ale na ty dvě prostě nikdo neměl. Vegův rukopis byl opět nezaměnitelný: vulgarity místo interpunkce, humor (povětšinou černý) se střídal s brutálními krváky a já jsem si zase jednou přišel na své. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Skôr by sa to mohlo situovať, ako vydarenú akčnú paródiu na mafiu, ako ponúknutú plytkú vulgárnu a brutálnu akčnú kriminálnu drámu. Aj tak sa Poliaci začínajú doťahovať na kinematografické veľmoci. Je predpoklad, že časom tieto poľské pokusy o vysoko kvalitné akčné, kriminálne projekty sa budú doťahovať na úroveň Hollywoodu. Zatiaľ o tom môžu len snívať, aj keď náznaky už sú. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen ve Štětíně, ve Varšavě a na dálnici „Berlinka“ (Polsko), ale také v Německu, Španělsku, Dubaji (UAE) a Kolumbii. (macot)
  • V čase 1:38:33 si lze všimnout kamery. (Kudly4)

Reklama

Reklama