Reklama

Reklama

Kobiety mafii 2

  • angličtina Women of Mafia 2
Trailer 1

Obsahy(1)

Volné pokračování filmu Kobiety mafii režiséra Patryka Vegy, kdy se znovu setkáváme s mnohými charaktery, které jsme potkali již v prvním díle. Tentokrát se děj točí okolo pašování tuny kokainu do Polska z Kolumbie. Hned v přístavu jsou však drogy zabaveny a všem je jasné, že v celé dodávce je namočený ještě někdo, kdo chce vydělat peníze na úkor ostatních. Rozjíždí se pátrání, které bude stát mnoho životů a které bude mít nakonec jenom málo vítězů. (C0r0ner)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Uříznu ti koule, Javiere. A přinutím tvoji ženu je sníst. A pak ji opíchám. A pak jí opíchají ostatní. Potom, co ji ošuká můj pes. A moje kočka. Dokonce i blechy z mý kočky ji ošukaj." Tak šťávu by to mělo. A taky by to mělo holky, který vědí, že co je potřeba zabít, se zabije, co je potřeba vykouřit, se vykouří, co je potřeba ukrást, se ukradne a když je potřeba uříznout ptáka motorovou pilou, tak v tom nevidí problém. To je všechno v pořádku, protože to je naprosto v duchu prvního dílu. Problém je v tom, že je tam moc vaty s dementní Annou a o dost míň touhy vědět, jak to bylo dál. Ale pokud by třeba Daria vyjádřila nespokojenost s mým hodnocením, tak ho zvednu, protože nechci provrtat koleno, upilovat zuby pilníkem a snad ani ten sex. Já se jich totiž bojím. To jsem se ale chlapsky přiznal. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jak tady většina uživatelů píše, tak s nimi musím souhlasit. Tady si Vega ukousl příliš velké sousto. Snažil se rozehrát podívanou, kde kromě Polska figuruje i Kolumbie, ale ta ucelenost se docela vytratila. Ten kvalitní styl vyprávění z jedničky zde víceméně zůstal, došlo i ke shledání se staronovými postavami. V rámci brutality Vega přešel podle mě na vyšší stupeň, ten režisér je fakt řezník, vůbec se těchto drsných scén nebojí. K tomu všemu opět přestřelená nahota (jako, fakt nevím, co s tím ti Poláci mají, ale každá třetí scéna to musí obsahovat :D). Mohlo to podle skončit jako evropský klenot v rámci dramatické tvorby, takových kriminálek se v našich krajích točí minimum, Poláci to umí podat tak, že jim to věříte, nic nepůsobí nějak trapně. Ale, jak jsem se o tom již v úvodu zmiňoval, tak ta konzistence zde po většinu stopáže drhne (jednoduše až moc postav). Konec opět výborný. Za mě 6/10 ()

Reklama

srolyma 

všechny recenze uživatele

Klasický Vegův film, takže spousta násilí, většinou brutálního a detailního, jednoduché polské vtípky a v každé větě ku*va. Takže to sice není žádný art, ale tím lépe, aspoň to skvěle pobaví. V hlavní roli, jak ostatně z názvu plyne, jsou ženy – bývalá mafiánka, současná mafiánka, budoucí mafiánka a pro zpestření ještě kolumbijská mafiánka a islamistická mafiánka. Děj skáče od drog, přes výpalné až po mezinárodní terorismus, všeho je moc, ale tak nějak to funguje. A třetí díl je na cestě. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Oproti výtečnému prvnímu dílu postrádá pokračování pevnější kontinuitu. V první polovině stopáže se totiž Kobiety mafii 2 neustále přesouvá z místa na místo, což působí velmi rušivým dojmem. Naštěstí se tohoto nepříjemného nedostatku režisér Patryk Vega zbaví a snímek funguje tak jak od něj očekáváte. Funguje jako skvěle promazaný stroj, který je až po okraj naplněn intrikami, mučením, přestřelkami, luxusními auty a nádhernými ženami. Tohle se až na pár chybiček opět velmi povedlo. Skvělá práce! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Polská gangsterka z dílny Patryka Vegy už není tak strhující akční jízda , hlavně ji brzdí linka Anny propuštěné z krimu, ale já jako fanoušek jsem dostal něco, co v českém filmu asi nikdy nenajdu: lokace Kolumbie, Polsko, Německo, Maroko auťáky: lamborghini, ferrari, bentley ostatní dopravní prostředky: jachty, čluny, vrtulníky a to vše v akci: hromadné bouračky, střílečky, bitky, brutální mučení a odvážná erotika. Možná že Vegovi filmy nejsou 100%, ale filmovým pestrým zážitkem jsou absolutně. PS: Za mne famózní kaskadérská akce bouračka policejního auta ze srázu v Kolumbii ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • V čase 1:38:33 si lze všimnout kamery. (Kudly4)
  • Film byl natočen ve Štětíně, ve Varšavě a na dálnici „Berlinka“ (Polsko), ale také v Německu, Španělsku, Dubaji (UAE) a Kolumbii. (macot)

Reklama

Reklama