Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA The Intruder (více)
Trailer

Mladí manželé (Michael Ealy a Meagan Goodová) si koupí vysněný dům v Napa Valley v domnění, že našli dokonalý domov pro založení rodiny. Když se k nim však muž, od kterého nemovitost koupili (Dennis Quaid), začne potajmu vkrádat a narušovat jim život, pojmou podezření, že se za rychlým prodejem skrývají temné úmysly. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I když to není podáno explicitně, strany barikády jsou jasně dány. Na jedné afro-americký pár z vyšší střední vrstvy, kdy on je úspěšný tvůrce reklam a odpůrce zbraní a jeho dobrosrdečná choť dělá z domu domov a píše do dámských časopisů. Oba si za svůj přínos společnosti pořídí honosnou usedlost, kde chtějí být šťastní až do smrti. Jsou tu však bíle lži, co je chtějí rozdělit! Zosobňuje je patologický lhář s členstvím v NRA, posedlostí starými pořádky, majetkem a trofejemi a nutkáním narušovat životy druhých systematickou manipulací a útlakem. Chyběl jen nápis o dělání Ameriky znovu velkou na jeho červené kšiltovce! Jenže bez spravedlnosti není míru a tak na závěr proběhne v pár vteřinách soud i vykonání rozsudku a když se spustí titulky s rapovou hudbou, vy víte, že Deon Taylor zase White Supremacy nakopal prdýlku. Krapet inteligentnější námět, transgenderovou maskérku asijského původu a může pomýšlet na plnění cílů oscarové pětiletky! Na žánrový průměr to vytáhne výstavní psychouš Quaid, který trochu připomíná Mela Gibsona po mrtvici a v jedné „dveřní“ scéně si dokonce zahraje i na Jacka Nicholsona.. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Velké a milé překvapení. Zmagořilý Dennis Quaid si jede svůj vlastní homeinvasion. Manželský pár koupí dům jehož majitel se od něj jaksik nemůže odloučit a chová k němu silné citové pouto. Od malé výpomoci v podobě náhlé posekání trávy až po naprosté terorizování. Člověku po několika minutách dojde jak se bude celý film odvíjet a jen se čeká kdy to celé praskne. Divák je napínán dokud to jde. Je v tom vidět trošičku mix filmu matka! kdy taky můžeme pozorovat neustálé návštěvy nevítaných obyvatel a taky trochu filmu Vyšinutý, pokud máte rádi známé herce v záporných rolích. Celkově se jedná o slušný thriller s povedeným intenzivním napětím. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak s urcitostou zabudnite,ze sa jedna o horor,v ziadnom pripade,je to jasny thriller,v ktorom sa po hereckej stranke predviedol hlavne Dennis Quaid ako psychopat,ktoreho zahral velmi dobre a fajn sa pozeralo aj na Maegan Good,pekna zena,film ma sice slabsie chvile,ale aj tak mozem povedat,ze je to nadpriemer v tomto zanri...:-) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatku je jasné je že režisérom je opičiak. Mladá úspešná rodina, podnikateľ roka na Zemi, Plute a v čiernej diere kupuje dom od bieleho muža, ktorého firma skrachovala a podvádzal pri platení daní. (je šťastím, že osady Osadníkov z Katanu sú postavené na nimi kúpených pozemkoch a že za ne platia poctivo daň z nenuteľnosti). Ďalšiu traumu si liberálny úbožiaci z HBO riešia na zbraniach. Beloch má zbraň a nelegálne uloví zviera čo černoška zabijaka hnevá. (Našťastie sa nikdy nestalo aby opičáci pytliaci  zabíjali v rezerváciach v Afrike zvieratá aby predali ich kly či kožušinu). Opičiak režisér okrem afroamerického páru ponúkne ešte afroamericko-biely pár, ktorému vzťah funguje zatiaľ čo vzťah bieleho muža a ženy skončil tak ako skončil. Zlatým klincom tejto rasistickej afroamerickej show je návod Opičiaka, ako treba spacifikovaného votrelca ležiaceho na zemi popraviť a nepostaviť pred súd. Najmä ak je beloch. Údajne Opičiak plánoval natočiť film Narušiteľ 2 o tom, ako sa do susedstva bielej rodiny nasťahovala skupina deleroskere čháve ktorí všade okolo domu srali, robili bašavel za bašavelom a znepríjemňovali život všetkým obyvateľom bielej farby pleti, ale film zastavili lebo nebol rasistický...nech sa páči fanúšikovia Netflixu či HBO, Váš svet v troskách. Film to nie je vôbec zlý, hlavný protagonista zahral skvele, napätie gradovalo správnym tempom ale za rasizmus jedna hviezdička dole. Nádherny dôkaz toho o čo Majkrosoftu, Netflixu a ich liberálnemu vnímaniu sveta ide - šírenie nenávisti. Čo by sa stalo ak by bol aspoň jeden hrdina z filmu aziat, napríklad Ind??? Deon Taylor sa tak zaradil medzi najväčších rasistov v Hollywoode v poslednej dekáde. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Odstěhujeme se na venkov, tam budeme mít klid." Jistě, pokud ovšem nenarazí na psychopatického burana. Pomalu se rozjíždějící příběh mladých manželů, kteří vyměnili hektické velkoměsto za peklo venkova. Charlie (D. Quaid) je takový bodrý chlapík s dobrým srdcem, co by mouše neublížil, a tak než manželé pojmou první podezření, mají ho v podobě vši v kožiše již pěkně zakousnutého. A zatímco Scotta postupně sžírají pochybnosti, Annie je naivní a hloupá a hraje si s otevřeným ohněm tak dlouho, až se zdá nemožné uhasit hořící střechu. Poslední čtvrtina je dostatečně napínavá, o tom žádná. Ale osobně bych nechal oba manžele zařvat hned, jelikož jejich hovadské chování mě vytáčelo. Za konec budiž hvězdu přihodím, samostatnou si rozhodně zaslouží D. Quaid, kterému jsem po celou dobu držel palce. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama