Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Nie si jediná, kto sa snaží zmeniť minulosť.“ Celkom solídne sci-fi o cestovaní v čase, o ktorom vlastne do polovice ani netušíte, že je to sci-fi o cestovaní v čase. Záver je pomerne šokujúci. Píšem pomerne, pretože pre tých, čo videli Predestination, to šokujúce asi nebude. Ale aj tak, neľutujem, že som si In the Shadow of the Moon pozrel. Ak by záverečná tretina bola trochu vyšperkovanejšia, nie len „odbitá“ slovným opisom toho, prečo hlavná (ne)záporáčka koná tak ako koná, určite by som nemal problém prihodiť aj štvrtý vpich, ehm, teda hviezdičku. 65 % ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že jsem mile překvapený, protože zdejší hodnocení, je docela průměrné a ani komentáře uživatelů se nijak neliší. Nicméně mne zaujal trailer a po delší době jsem měl už fakt docela chuť na nějakou ponurou a mysteriózní podívanou. A v první části příběhu jsem opravdu chrochtal blahem. Hned z nájezdu vás uchvátí atmosféra jako střižená z devadesátkových detektivek. První polovina snímku si prakticky vyžádala moji nepřetržitou pozornost a měla parádní tempo. To se bohužel nedá říci o polovině druhé. Ta razantně sundává nohu z plynu, dost přešlapuje na místě a má málo co říct. To se nezmění ani ve finále, kdy jsem si myslel, že příběh vytáhne nějaké poslední eso z rukávu. Místo toho snímek skončil twistem, který nenadchl ani neurazil. Boyd Holbrook je v hlavní roli přesvědčivý a spolehlivě dokáže utáhnout celý film. S hodnocením jsem dost váhal. Zejména druhá půle je sice dobře natočená, ale dosti průměrná podívaná. Ale za tu mistrovsky vtahující podívanou, v první polovině, to na tu čtvrtou hvězdu dá. Hodnocení:70%. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mohl to být skvělý a svým způsobem krásný film, kdyby to bylo komornější, psychologické (a to především) a značně míň mainstreamové. Takhle to má něco do sebe, ale zároveň mi to přijde příliš jednoduché, laciné, chabě vykreslené a na dvě hodiny zbytečně roztahané. A přitom to mohlo být mnohem lepší, kdyby byly ambice nebo do toho nekecala produkce (nebo obojí), ale tohle je takový obyčejný, mírný průměr, který toho ve mě moc nezanechal, závěrečně vysvětlení bylo ukvapené a zjednodušené, silný konec na sílu, protože se k němu vůbec negradovalo. Hlavní hrdina má taky neskutečné štěstí - na dceru kašlal 18 let, ale ona chce, aby jí přijel pak na porod? Ale to se v tom moc pitvám, tomuhle filmu o to nejde a i když rozehraje víc témat, z žádného není nic a ze sci-fi o změně minulosti se mi víc líbí 11.22.63, které je sice předvídatelné až na půdu a taky zbytečně roztahané, ale jeho myšlenka mi je sympatičtější, než tahle nijaká, co přišla zde. Atmosféru to má, mysteriózní to je dobře, nemůžu říct, že by to bylo bůhvíjak špatné - ale nic výraznějšího to ve mě opravdu nezanechalo. Slabé 3* ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Neměla jsem tušení, do čeho jdu a neměla žádná očekávání. A byl to vážně dobrý film. Začne to jako detektivka s vážně nechutným způsobem smrti obětí, které nic nespojuje, aby se to překulilo do temné scifi detektivky a taky trochu psycho. Ano, je tam pointa, která není originální, ale berme v potaz, že hlavní hrdina není divák, ale hlavní postava filmu a na mě to chvíli působilo jako hustej psychologickej film o cestování v čase. Možná proto je ta scéna u vody v poslední devítiletce tak silná a dojemná, a je jedno, že "vám to už dávno došlo". Film beru jako příjemné překvapení, který mi byl doporučen. Hodlám za to poděkovat, mě se líbilo :) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu naprosto parádní,mysteriózní,odsejpající,a člověk si až s úžasem povzdechne jak ten Jim dokáže skloubit žánrovej crossover.Jenže pak se film o devítiletku posune a najednou je z filmu utahaná,pomalá ,na konci banálně zakončená záležitost.prostě tentokrát to Jim neukočíroval.Škoda.Mohlo to bejt mistrovský.50%. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Na začiatku, v roku 1988, počúvajú Locke (Boyd Holbrook) a Maddox (Bokeem Woodbine) v rádiu komentár basketbalového zápasu. Hlásateľ hovorí, že Philadelphia prehrala s Atlantou 103:101. Zápas medzí týmito tímami s rovnakým výsledkom sa konal 14. apríla 1988. (m.a.t.o.)
  • Zařízení pro vstřikování izotopů je v podstatě upravená pneumatická přímočará pila používaná především v průmyslu pro opravy karoserií. (DJMaroko)
  • Hlavná výroba filmu v kanadskom Ontáriu sa začala 2. júla 2018 a skončila 27. augusta. (Game90)

Reklama

Reklama