Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenze (78)

Davidkkk 

všechny recenze uživatele

Sedmihodinová zábava pro středoškoláky, která má alespoň pro mě dva podstatné nedostatky. Prvním z nich je zbytečná natahovanost, i přestože první série má pouhých 8 (v průměru 50minutových epizod), dala by se bez problémů vecpat do šesti dílů. A druhým, tím mnohem závažnějším, je postava černošského homosexuála Erica, který mě přestal frustrovat až v poslední epizodě. Po zbytek epizod byste ho však raději z celého seriálu odstřihli. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po ohodnocení všech epizod se má průměrná známka za první sezónu vyšplhala na čtyři hvězdičky. Chvíli jsem uvažoval, jestli nemám jeden kousek ubrat, protože jsem seriálu v některých dílech lehce nadržoval, ale nakonec jsem se rozhodl nezasahovat. Série byla sice místy v oblasti humoru hodně chabá, na druhou stranu přišla i s velmi vtipnými pasážemi a fakt se mi líbily dramatičtější odstíny příběhu. Tím chci říct, že jsem byl vlastně spokojený a určitě se podívám i na pokračování. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní podívaná a i pro mě opravdu velké překvapení. Jako první musím zejména vyzdvihnout fantastické obsazení, které je prostě do jednoho geniální (Asa je s rolí mimořádně sžitý, stejně jako jeho máma Gillian, Emma Mackey vypadá nejen jako Margot Robbie, ale jako ještě někdo, jen si teď nemůžu vzpomenout kdo, a Aimee Lou Wood je překrásná, roztomilá a má luxusní kozy). Dějově je to sice trochu natahované, to je fakt, mít to o jeden (či dva) díly méně, asi by se nic nestalo, jen ten Eric mně postupem času začal štvát. A všichni si to užívají. A český dabing, mimochodem, je fakt nehorázně luxusní záležitost. Je to odvážně, neskutečně vtipné a zábavné a naprosto parádně se tam míchá i dramatická rovina, i když ta humorná v první řadě asi lehce převažuje. Jsem náramně spokojený. Rozhodně nejpohodovější seriál za hodně dlouhou dobu. 85%. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasnej seriál! Smál jsem se (i když to bylo chvílema teda dost vážný, a ksicht mi prostě zamrznul). První série je naprosto úžasná. Uznávám, že příběh to nemá nějak extra, protože to jen tak plyne a nemá to žádný extra zápletky a překvapení (jak v životě - i když v životě se to taky občas pěkně pos*re). Dialogy to má vyšperkovaný do dokonalosti (nacházím se ZHRUBA v jejich věkový kategorii, takže to mohu potvrdit). také vztahy mezi žáky (to taky můžu potvrdit). kamera vcelku ujde.       jenom konec byl takovej... nemastnej neslanej... prostě se to netvářilo jako konec série takovýhodle typu seriálu. Celá poslední epizoda se tváří... prostě jako normální epizoda... až na posledních zhruba 10 minut. Fakt by mě zajímalo, co by se stalo, kdyby jim druhá série nevznikla. To by byl asi kapánek průs*r.     Co ještě dodat? Těším se na střední!       8,5/10 ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

Nejsem cílová skupina. Není mi patnáct, nejsem napumpovaná energií a hormonama, a sex není jediné, čím se zabývám. Vlastně jsem taková nebyla, ani když mi těch patnáct skutečně bylo, takže zdejší nadšené až hyperaktivní postavy příliš nechápu. Asi proto nerozumím místní euforii z tohoto seriálu, který ve mě zatím vyvolává dojem, že jde o slabší Glee bez zpívání. Dospělým postavám je věnováno málo prostoru, zatímco zdejší puberťáci jdou mimo mě a nějak je mi úplně ukradené, kdo s kým začne chodit nebo kdo se s kým rozejde. A o to jde v Sex Education především, ačkoli se navenek tváří jako originální a odvážná osvěta. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (26)

  • Na párty Aimee Gibbs (Aimee Lou Wood) sa piesne "Take On Me" a "I Ran" hrajú po sebe, presne ako na párty pri bazéne v La La Land (2016). (Pat.Ko)
  • Když se Maeve (Emma Mackey) zeptá Jacksona (Kedar Williams-Stirling) při večeři na záchod, tak ten ji pošle do svého pokoje. Maeve poté odejde, aniž by věděla, kde Jackson pokoj má. (Duoscop)

Reklama

Reklama