Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Otis se zle vyrovnává s Jeaninou novou knihou a Maeve se rozhodne odpykat si trest za bratra. Eric je po škole se svým odvěkým nepřítelem a Lily zradí její tělo. (Netflix)

Recenze (18)

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku som nechápal, prečo sa v predchádzajúcej epizóde zrazu nitky zamotali a bol som veľmi zvedavý, ako ich chcú tvorcovia vo finále rozmotať. Musím uznať, že sa im to v priebehu cca 50 minút veľmi dobre podarilo. So skoro všetkými "uzavretiami" som veľmi spokojný. Nuž ale nezaobišlo sa to bez podivných udalostí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Marně hledám v paměti, zda jsem viděl někdy něco nechutnějšího než tu buzerantskou scénu. V zásadě jsem velmi tolerantní člověk, kterému je srdečně jedno, kam se kdo rozhodně strkat svoje péro, a to do té doby, dokud se na to kurva nemusím koukat. Toto bylo vskutku něco neskutečně odporného. Je ze seriálu cítit, že jej mají na svědomí ženy. Nejsou totiž ani vzdáleně schopné zde zachytit skutečnou chlapecké dospívání. Všichni kluci zde prožívají své poprvé ženskou perspektivou. Sledujeme jen jakési retardované karikatury. Dále jsem přesvědčený, že všechny sexuální deviace od teploušství až bůhví kam, jsou jednou deviacemi a tak by měly být brány. Absolutně nemají mít místo v seriálu, kde se navíc prezentují jako společenská norma. Je zde zcela nesnesitelná koncentrace všemožných sexuálních deviantů na jednom místě. Přitom se jedná o věci výjimečné, které tvoří maximálně jednotky procent z celku a mnohdy dokonce desetiny procent. Tento díl znovu nebyl vyloženě špatný, ale tohle deviantní pozadí mě nesmírně sere. Samotný závěr série se poté nesl na vlnách totálního seriálového klišé. Je to celé tak nechutně předvídatelné až běda. Jakožto nejlepší uživatel této databáze se musím se seriálem hned z několika důvodů rozloučit. Třeba až se někdy v budoucnu rozhodnu, že si nechám useknout svých dvacet čísel a přešiju si je na píču, tak dám šanci druhé sérii. [25 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chybělo málo a osmá epizoda by se zařadila mezi tři nejlepší díly série, Pak se ale začaly dít podivné věci, projevila se další postava, která potvrdila mé podezření, že i když jsou v reálu homosexuálů údajně 4%, ve filmech a seriálech jich bývá asi tak 40%. Vracení svetru proběhlo navíc tak zoufale klišoidně, že jsem s hodnocením jít výš nemohl. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pedofilný fanúšikovia seriálu si nakoniec prišli na svoje, pretože Otisovi sa vo veku 15 rokov (v kontexte seriálu je to jasné, pretože do mesta sa prisťahovali keď sa Otis narodil a v rozhovore s údržbarom to spomína jeho mamička že tam bývajú 14 rokov) postavil a podarilo sa mu ho aj vytrieskať...Svojim spôsobom by týmto ľuďom stačil taký krýtky zostrih pár scén súložiacich čo masturbujúcich mladistvých a nemuseli by sa trápiť s celým seriálom. Korunu všetkému nasadil Otis a jeho kakaová priateľka keď sa pri pokladni pustili do 80 ročnej bielej starenky. Nádherná sonda do inteligencie dnešnej mladej generácie (alebo skôr degenerácie, česť pár výnimkám). ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby seriál neměl už tak dlouho oznámenou navazující řadu na příští rok, tak by mě konec vyloženě naštval. Takhle vím, že si tvůrci nechali hodně rozdělané práce, a proto mi nevadí ani jeden prozatím na oko prapodivně uzavřený příběh. ()

totleben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nevím,ale připadá mi,že to je tkzv. moderní až moc,to je nějaký přebor lidí,kteří k sobě příliš nepasují,a vrcholná scéna jak z pasťáku je scéna gaye Erica s přiblblým synem headteachera školy,to je asi moc i na takový ujetý serial. ()

Reklama

Reklama