Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada překonává veškerá očekávání. Všechny důležité postavy jsou znovu vystaveny tvrdým zkouškám, v nichž obstojí jen ti nejsilnější. Otis a Maeve, Eric a Adam, Jackson a Cal, Jean a její neplánované těhotenství, nová ředitelka Hope a její teror, školní výlet, který se zvrtne, rozchody a nová sblížení... Přestože seriál výrazně zvážněl a dávno překročil stín nezávazné zábavy, o situace ve stylu funny and crazy není nouze ani tentokrát. Jo, a na závěrečnou epizodu si připravte balík kapesníků. ()

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Tuhle sérii jsem si užila zatím nejvíc a to díky tomu, že ústřední postavy Maeve a Otis jsou lehce sesazení ze svých trůnů a prostor se dostal i ostatním, za mě mnohem zajímavějším postavám. Dvojice Maeve a Otise mi k sobě neseděla už od první série a tím pádem nejsem tím šíleným fandou, co na to celé kouká jen aby viděl, kdy už se ty dva dají konečně dohromady. Upřímně, Otise s Olou jsem nedávala ještě víc než Otise s Maeve a proto jsem byla v téhle sérce nadšená z Ruby, která se mi k Oťáskovi líbila nejvíc ze všech... škoda. Co musí na tomhle seroši bavit všechny jsou ty jejich hadry, který obdivuju už od první série a hlava mi jde kolem z těch šílenejch, přesto prostě pěknejch kombinací. V téhle sérii mi teda šel i sluch kolem, protože co se týče výběru hudby to byl přesně můj šálek kávy a shazam na mém telefonu se nezastavil. Na konci se mi dostala i kýžená dávka dojetí a to z Adamovo úsměvu při psí soutěži. V příští sérii to dá dohromady s Rahimem, vsadím se a i v to doufám... Adam je pro Erika moc dobrej, prove me wrong. ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I ve třetí sérii si tenhle stále překvapivě úchvatný přínos do rybníčku jinak ne tolik propracovaných teen seriálů udržel svou jedinečnou schopnost bezchybného mixu dramatických oblouků s těmi komediálními, péči v profilování postav a vzájemných vztahů, ale... Ale tentokrát tlačí možná až moc na pilu, díky čemuž dochází k oslabení dříve velmi dobře zvládnuté plynulosti a přirozenosti, primárně mám na mysli pasáže až moc částého promlouvání do duše a omlouvání nebo také menší zajímavost vedlejších linek (Jackone, co to s tebou udělali?). Jinak je to však stále velmi nadprůměrná podívaná, jejíž pokračování budu určitě s radostí vyhlížet. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série. Už to nějak ztrácí šťávu, ale velmi, velmi pomalu. Nový pár Otis a Ruby (ta mimochodem totálně vládne!) byl výborný, finále byla správná ždímačka emocí, mix vážných témat a humoru tady opět funguje na jedničku, všichni herci jsou opět naprosto excelentní (a Gillian je opět královna), jen prostřední díly byl tentokrát trochu slabší a občas to ztrácí náboj i v rámci celé série. Ale furt je to celé strašně boží. Jen mě štvaly TQ+ postavy. Nic proti těmto osobám, ale občas toho bylo malinko moc. Na čtvrtou sérii se ohromně těším! Stále klenot. 85%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada nejvíc teenagerského seriálu současnosti se snaží navázat na všechny nezodpovězené otázky z minula a na jejich pozadí samozřejmě klást mnoho dalších, přidat pár neobyčejných postav a rozvíjet nové linky. Některé jsou povedené a vzbuzují ve vás sympatie, některé mi nesmírně lezly krkem a hlavou mi pluly myšlenky, jestli už toho Moordalu nebylo dost. Stále ale potřebuju pár dost podstatných odpovědí, bez kterých by se mi obtížně žilo. A tak i přes veškeré neduhy nechávám i tentokrát za pět s tím, že mi to tvůrci dluží do příště. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

Reklama

Reklama