Reklama

Reklama

Ruská panenka - Série 2

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Nadia s Alanem pořád dokola prožívají nejdivočejší noc svého života. A pak je čeká další bláznivé dobrodružství, které pro ně může mít dalekosáhlé následky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (16)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první sérii si pamatuji jen velmi velmi matně, takže je velmi pravděpodobné, že ne všechny detaily mi úplně docvakly a pobral sem je na první dobrou, ale i tak musím uznat, že druhá řada se mi líbila podstatně víc. Zatímco v první řadě sme se motali v časové smyčce, tady se rovnou cestuje časem ve velkém, aby se z toho postupně stal slušný leč velmi zábavný mindfuck. Natasha Lyonne je tady opět výborná a tyhle role jí sedí jako ulité. Kdyby se snad tvůrci chtěli vrhnout na další řadu na stejné úrovni, celkem bych to uvítal...75% ()

kockodan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nataša boduje. The coolest chick on Netflix right now! LOL! Vy co se tu rozčilujete jak byla tahle sezóna self-serving, jak Nataša (Nadia) musí být v každé scéně, a jak se nakonec  (cestováním v čase) nic z jejího a její matky historie nevyřešilo, zkuste sednout a  napsat scénář ke dvěma sezónám naprosto ulítlé a zábavné show, kde se pořád něco děje, vše je neustále v pohybu, hýří to postavami, zápletkami (zajímavými zápletkami!!!), zvraty a úlety všeho druhu a zároveň vás to chytne za srdce, a hurónsky se zasmějete!!! (Nataša padající pozadu, hlavou napřed do sklepa na konci každé epizody v season 1 mě rozchechtává dodnes, jen si na ni vzpomenu!). A pak až něco takového napíšete, laskavě běžte za executives do Netflixu aby vám na to dali miliónový budget na zfilmování!!! LOL! Gud lak wid dat! Kokoti! 100% neotřelá a zajímavá zábava! Konečně! A ta Maďarština! LOL! Nataša Lyjóne je zjevením, a díky bohu za ně (za ni)! 👍💯 S radostí čekám na season 3, pokud se zadaří a bude obnovena. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Resi se otazka po smyslu lidskeho zivota a setkani s temnotou, kterou mame v sobe. Protagonistka navstevuje minulost, aby patrala po smyslu rodinnych traumat prenasenych z generace na generaci. Tvurci se inspiruji Franklovym zjistenim o dulezitosti smyslu a cile. Vypraveni je dost vrstevnate s komedialnim nadhledem. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obecně platí, že filmy a seroše o cestování napříč časem zbožňuju. Někdy je z toho láska jako trám (Návrat do budoucnosti, Zítra vstanu a opařím se čajem, Lea má 7 životů), jindy to nezanechá hlubší stopu, ale je mi s tím fajn. Leč Ruská panenka 2. série nespadá ani do jedné z těchto dvou kategorií. Ruská panenka mě srala a můj rezervovaný postoj k Rusku s tím tentokrát nemá co dělat. Sralo mě to ze tří hlavních důvodů: 1. Cestovat časem, převtělovat se do mámy a ještě ji tam mít po boku, to už je za mě too much, to už hraničí s psychickou poruchou. 2. Heterák Joel se coby jeho babička zamiluje v NDR do nějakýho chlapa a svým časoprostorem pak prochází se zamilovaným úsměvem idiota. Z toho už mi bylo lehce šoufl. 3. Vadilo mi taky to hulení té těhotné mámy. Jo, asi budu trochu přepičatělej, ale prostě to tak mám. A za 4. mi nebylo jedno, že se tady tolik nahrálo chudák to mimino. Z toho je jasný, že mi to prostě nesedlo. Můj oblíbenej žánr dál zůstává mým oblíbeným žánrem, ale po dnešku už se toho budu trochu bát. Případný zklamání jsou bolestivější, než u čehokoliv jinýho, před chvílí jsem se o tom přesvědčil. ()

krisikowa 

všechny recenze uživatele

Ty vole, tak tohle bylo naprosto dokonalý. Říkala jsem si "cože, o čem má být druhá série". Vypravěč změnil schéma, Nadia snad unikla smrti, ale zase se tu dostávají v popředí jiné takzvané hodnoty. Jestli je první série úlet, tak tohle je úlet krát tisíc. Ale je to pěknej úlet. Moc jsem si to užila a po dlouhé době vím, že se k něčemu fakt vrátím. Srovnávat s první sérií to moc nemá cenu, je to de facto úplně jiný příběh. Ale poplakala jsem si pěkně. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (1)

  • Celá druhá řada, tedy její první epizoda, začíná monumentálně znějící skladbou „Personal Jesus“ z roku 1989 od britské elektronické kapely Depeche Mode, kdy během úvodních titulků sledujeme cestu Nadii (Natasha Lyonne) podzemkou do nemocnice Lenox Hill. (Dangerous2)

Reklama

Reklama