Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neopatrné pátrání po informacích udělá s Cassiana Andora (Diego Luna) hledaného zločince. (Disney+)

Recenze (52)

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotná časť nebola moc podľa mojich očakávaní. Dej sa rozbieha pomaly, veľmi pomaly a my na začiatku skoro ani nevieme, že kto je hlavná postava. Kostýmy sú opäť geniálne a CGI prostredie je super taktiež. Pochmúrna hudba a atmosféra sú na úrovni tiež. Len chýba mi tu trošku nejaké oživenie deja, niečo čo bude možno aj akčné a aj politické. No dúfam, že sa dej zrýchli. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hleďme, Star Wars pro dospělé. S parádním vizuálem, hudbou a ponurou atmosférou, která odráží neutěšený život většiny obyvatel Lucasova universa. Ano, nic moc se neděje, ano flashbacky jsou předvidatelné a tím pádem zbytečné. Koho hledá a proč, by se dalo odvodit i bez nich. Ale jako úvod, seznámení se s s tím, jak Gilroy seriál pojme, to bylo velmi povzbuzující. ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady asi budu troškus více kritický než většina.... Ale zase až tak "vydřenej" z toho nejsem. Respektive vůbec nejsem vydřenej z našeho hlavního hrdiny. Nevím jestli Diegovy dali před natáčením nějaký antidepresiva nebo co, ale já u něj necítil a ani neviděl jedinou pořádnou emoci. Naproti tomu musím vynachválit casting vedlejších postav! Naprostá paráda, od geniálně udělaného robota který má problém s řečovým modulem, přes šéfa ochranky, šéfa společnosti až po přátele Andora kteří mu tak nějak pomáhají proplout životem. V tuhle chvíli musím říci, že tenhle seriál je seriálem VEDLEJŠÍCH POSTAV! Přesný opak Obi-Vana..  Bohužel i tak dávám lepší 3* a 70% ()

mottleone 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme nejnovější StarWars projekt.. 🌌🛸 Konečně je tu něco opravdu jiného, přízemnějšího, dospělejšího! Žádná hromada akce nebo překypující humor, žádní jediové, jen práce s postavama a jejich vztahy, špinavé "živě" působící prostředí, příjemná panoramatická kamera i kulervoucí práce se zvukem/hudbou - no zkrátka to skutečně působí jako dramatický seriál v kulisách StarWars a mě to neskutečně baví.. Jestli si to udrží kvalitu a nepodrazí si to nohy jako jiné Disney+ seriály, to ukáže až zbytek série.. Prozatím natěšených 80% a nadšené 4* ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Herecky i atmosférou silné, co se týká tempa poněkud pomalejší. Jak již bylo zmíněno, tři díly tvoří jeden delší díl, takže zde jde skutečně spíše o rozjezd. Na druhou stranu mi není jasné, proč tedy rovnou nevznikl jeden delší díl složený ze tří. Ano, jednalo by se o delší podívanou, ale alespoň z hlediska strukturování by rozložení příběhu dávalo smysl. Takto zde máme neslanou nemastnou necelou třičtvrtěhodinku, která představuje nesympatické postavy, ke kterým se divákovi těžko hledá cesta. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Roodown, přezdívaný „Crusher“, je specifický druh, který se používá na těžké práce. Je doslova „zabudován“ do exoskeletu, který zvyšuje už tak přirozenou sílu. Poprvé jsme ho mohli vidět na planetě Jakku ve Star Wars: Síla se probouzí (2015). (Veskoslav)
  • Oficiální označení červeného robota je B2EMO. (Veskoslav)
  • Bendine byla společnost na výrobu hvězdných lodí, která vyrobila například XR12 v době Galaktické republiky. Jedna z těch lodí, Satellite Liberator, skončila u Watta na Tatooine v jeho „skládce prvotřídního zboží“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama