Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ačkoli zpráv o blížícím se konci války rychle přibývá, v táboře mobilní polní nemocnice 4077 má personál plné ruce práce. S uprchlíky, válečnými zajatci a raněnými vojáky, kterých je velké množství, jak se obě strany snaží před uzavřením příměří nabýt co největší převahy. Hawkeye se po smrti svého přítele nervově zhroutil a byl poslán na psychiatrii, kde se mu snaží pomoci dr. Sidney Freedman. Také ostatní mají v posledních dnech války plno starostí. B.J. je odhodlán vrátit se zpět tak, aby stihl narozeniny své dcery, Klinger si dělá starosti se Soon-Lee, která se pokouší najít své rodiče. Život tábora navíc naruší tank, který vrazí do tábora a zničí napůl postavenou latrínu. Proto si musí jít Charles ulevit do lesa a díky tomu narazí na skupinu čínských hudebníků, které zavede do tábora. Vzápětí je nemocnice kvůli tanku ostřelována nepřátelským dělostřelectvem. Otec Mulcahy je při obětavém zákroku otřesen blízkým výbuchem a ohluchne. Zatímco Charles seznamuje čínské hudebníky s Mozartem, vrací se k jednotce Hawkeye a Klinger požádá o ruku Soon-Lee, která jeho nabídku ráda přijme. A pak to přijde. Válka končí. V táboře se oslavuje a všichni mluví o tom co budou dělat až se vrátí domů. Plukovník Potter těší, že se po odchodu do výslužby stane venkovským doktorem, Charles se chystá nastoupit do nemocnice v Bostonu, Klinger chce zůstat v Koreji, ale Hawkeye uvažuje o tom, že nastoupit na chirurgii ve velké nemocnici, po čemž vždy toužil, možná nebude tím pravým. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Janyr

Janyr (hodnocení, recenze)

určitě nejslizštější patetickej výlev, kterého jsem byl kdy svědkem

pavol.g

pavol.g (hodnocení, recenze)

to hanzi_111 nad Japonským mořem a ještě zajímavost, v čase, kdy se stěhují před požárem, tak ten požár nebyl ve scénáři, skutečně v době filmování hořelo území v Californii, kde byl seriál filmován a tak to nechali ve scénáři...

hanzi_111

hanzi_111 (hodnocení, recenze)

Byl převelen do USA, odletěl a nad Tichým oceánem bylo letadlo, ve kterém letěl i on, sestřeleno. Nikdo nepřežil...

elennas

elennas (hodnocení, recenze)

je to neuveriteľné, ale ešte nikdy som nevidela koniec mashu. tak isto ako som nikdy nevedela, prečo odišiel Henry Blake. zabili ho tuším, ale ako?

temmu91

temmu91 (hodnocení, recenze)

Jak to popisuje Alan Alda v jedné knize: "Poslední díl se točil za přítomnosti mnoha novinářů. Poslední scénu jsem točili snad desetkrát. Loučili jsme se ve filmu, ale i ve skutečnosti. Věděli jsme, že je malá pravděpodobnost, že se znovu setkáme a prožijeme něco podobného. Objali jsme se, pak zhasla světla a byl konec..." (Alan Alda - Nikdy si nenechávejte vycpat svého psa). Poslední díl je velmi emotivní. Když se loučí a nastávají poslední scény, kde se toho tolik odehrálo a tolik tam toho všichni prožili. Uronil jsem také slzu... Skvělé zakončení (a velmi povedené) skvělého seriálu!

iamek

iamek (hodnocení, recenze)

Dnes na Prima Cool hraje 130ti minutova verze. To tam tolik toho chybi nebo je zde uvedena spatna stopaz ?

Kein

Kein (hodnocení, recenze)

Tento film, není tak prorostlý vtipem jako seriál, ale o to víc je to doják, celý seriál, každá postava si přála odejít, a když na to konečně příjde...Seriál byl dokonalý, tento film je také dokonalý, ale jiným způsobem. Ten kdo pravidelně sledoval seriál, musí u toho uronit slzu...

Reklama

Reklama