Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 5 (1976) (série)


Techtle mechtle (S05E19)

(epizoda)
  • USA Hanky Panky

VOD (1)

Obsahy(1)

Sestra Donovanová dostane dopis od svého manžela, který se chce rozvést, a upadne do deprese. B.J. se jí snaží pomoci a stráví s ní noc. Potm má ale pocity viny a vše se srovná až poté, co si vše na rovinu vyříkají. (TV Nova)

Recenze (7)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Radare, kde jsi vzal tu rtěnku?" Scény mimo BJe a Carrie mě bavili. Jejich drama už být v sitcomu nutně nemuslo, neodpovídá to žánru, jinde by to byl skvělý díl. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devätnásta epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá „Hanky Panky“ (Pechtle mechtle). Zdravotná sestra Carrie Donovanová sa dozvie, že sa s ňou chce jej muž rozísť. Trvá na rozvode ich manželstva. Je z toho zúfalá a šokovaná. Doktor kapitán B. J. Hunnicutt sa jej ujme a snaží sa ju povzbudiť. Strávia spolu noc. Na druhý deň to B. J. ihneď začne ľutovať. Cíti výčitky svedomia, že podviedol svoju manželku, ktorá na neho čaká doma v Spojených štátoch amerických. Rozhodne sa, že bude najlepšie, keď sa bude sestre Donovanovej vyhýbať. **** ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Donald skočil 126 krát. A jednou z letadla...Jsme jenom lidé a nezáleží na tom jak moc se snažíme jimi nebýt... Ann Sweeny která tu hraje zdravotní sestru Donovanovou je manželka scénáristy seriálu MASH Gene Reynoldse. ()

Zajímavosti (2)

  • Ann Sweeny, která v epizodě ztvárnila zdravotní sestru Donovanovou, byla manželkou scenáristy seriálu Gena Reynoldse. (sator)
  • Výraz "techtle mechtle" se užívá jako expresivní označení pro „pletichy“ nebo „pletky“, často s erotickým podtextem. Čeština převzala uvedený výraz z německého „techtelmechtel“ téhož významu. (sator)

Reklama

Reklama