M*A*S*H - Série 7 (1978) (série)
Tvůrci:
Larry GelbartRežie:
Charles S. DubinKamera:
Dominic PalmieriHrají:
Alan Alda, Mike Farrell, Harry Morgan, Loretta Swit, David Ogden Stiers, Gary Burghoff, Jamie Farr, William Christopher, Kellye Nakahara, Enid KentVOD (1)
Tábor je varován, že se blíží silná bouře a všichni se na ní chystají. Hawkeye a ostatní se snaží zajistit tábor a pacienty proti větru a zimě, Radar připravuje svoje zvířata na nejhorší. Charles nemůže odletět vrtulníkem na dovolenou do Tokia a proto jede s Klingerem džípem. Cestou ale zabloudí a narazí na 4 zraněné řecké vojáky, které ošetří a přečkají s nimi bouři. Ráno zjistí, že byli 200 metrů od tábora. (TV Nova)
(více)Recenze (3)
"Není nad dvouminutový spánek, co vás zotaví do dalšího dne!" ()
Krizová situace v táboře, tentokrát způsobená větrem. A že Klinger nepoznal okolí tábora mi trochu nesedí, nebo, že by v táboře neslyšeli nehodu vedle. Ale budiž. ()
Ukolébavka morčeti...😁 Člověk jí krmí, vychovává a jednoho dne jsou pryč...😁 Moji rodiče byli fantastičtí, dali mi všechno co jen dítě může chtít... Chůvy, internátní vzdělání, a účet v bance... Ach můj Bože. Už byl upozorněn... A jak by se teprve smál kdyby rozuměl anglicky... ()
- Název epizody odkazuje na píseň „They Call the Wind Maria“ z muzikálu „Paint Your Wagon“ z roku 1951 a později i filmu Paint Your Wagon (1969) s textem Alana Jaye Lernera a hudbou Fredericka Loeweho. (sator)