M*A*S*H - Série 8 (1979) (série)
Tvůrci:
Larry GelbartRežie:
Alan AldaKamera:
Dominic PalmieriHrají:
Alan Alda, Mike Farrell, Harry Morgan, Loretta Swit, David Ogden Stiers, Jamie Farr, William Christopher, Kellye Nakahara, Howard Platt, William Bogert, Yuki ShimodaObsahy(1)
V táboře se objeví odložené dítě korejské matky a amerického vojáka. Všichni se o něj starají, ale vědí, že tyto děti nemají v korejské komunitě mnoho šancí na přežití. Proto se ho snaží dostat do Států. To se nakonec nepodaří, tak ho alespoň umístí v jednom místním klášteře. (TV Nova)
"Jestli odejde z téhle místnosti ještě jednou, bude z něj diplomatická mrtvola!" ()
Zapomeň na to ohříváku :D. Ten kanál ve kterém bydlíte :D včerejšího chlastu :D ()
Asie a vztah k míšencům, Japonsko je to samé...😥 Někdo v dětech probouzí lásku a jiný prdíky...Pan Prescot má poradu ,ať se nažerou někde jinde...🤣🤣🤣 ()
Celý tenhle děj nějak nejde dohromady s tím, jak lehce adoptoval korejské dítě Trapper. Ale celou tu problematiku dobře rozvíjí. ()
Pan Prescot má poradu ať se nažerou někde jinde. :D :D ()
- Když se mluví o návštěvě amerického konzulátu, plukovník Potter (Harry Morgan) říká: „To vyžaduje sofistikovanost pro typ člověka, který mluví plynně hoi polloi.“ Hoi polloi je výraz z řečtiny, který znamená „mnoho“ nebo „lid“. V angličtině to dostalo negativní konotaci pro označení mas. (sator)
- Název epizody odkazuje na píseň „Yes Sir, That's My Baby“ od Waltera Donaldsona a Guse Kahna z roku 1925. (sator)
- V roce 1982 definoval Immigration Act děti, jejichž otcové byli občané USA a jejichž matky byly státními příslušníky Kambodže, Koreje, Laosu, Thajska a Vietnamu a které se narodily mezi 1. lednem 1950 a 22. říjnem. 1982 jako americké. To se ale bohužel nevztahovalo na děti Američanů a žen z Japonska, Tchaj-wanu a Filipín. (sator)