Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(161)

Nerozlučné duo kocoura Toma a myšáka Jerryho spolu soupeří v tomto americkém animovaném seriálu ve 163 dílech. Tom se neustále snaží chytit vychytralého Jerryho, který se jen tak nedá a dělá hloupému kocourovi naschvály. Nakonec ale stejně všechno dobře dopadne a Tom a Jerry jsou zase "kámoši jak hrom". (Zoiberg)

Recenze uživatele blackrain k tomuto seriálu (3)

Neviditelná myš (1947) (S01E33) 

Stará dobrá klasika, která vás bezpečně pobaví, i když už dávno nejsté malé dítě. Jerry Toma moc pěkně přečůral. ()

Malý sirotek (1949) (S01E40) 

Je vůbec možné, že těm groteskám je více jak šedesát let? Protože mě příjde, že vůbec nestárnou a pořád jsou parádní. Ta malá myška byla stejně nejlepší. Vůbec neměla žádný pud sebezáchovy a málem připravila chudáka Jerryho o nervy. No, a Tom si s malým samozřejmě taky moc hezky užil. To mu se prostě nelze nezasmát. ()

Neapolská myš (1954) (S01E86) 

Na kresleném seriálu o Tomovi a Jerrym jsem vyrostla. Myslela jsem si, že o nich vím všechno a že mě nemůže nic překvapit. Tak to byl omyl. Tenhle díl jsem viděla prvně v životě a krásně se při něm bavila. Nejlepší byla ta malá italská myška v zeleneném tričku se švihácky uvázaným šátkem na krku. ()

Související novinky

Warneři posouvají své filmy

Warneři posouvají své filmy

13.06.2020

Tenet, Wonder Woman 1984, čtvrtý Matrix i duel Godzilly a King Konga - studio Warner Bros. posunulo celý svůj kalendář. V případě prvního zmíněného se jedná o dvoutýdenní odsun, snímek tak dorazí do… (více)

Zemřel oscarový Gene Deitch

Zemřel oscarový Gene Deitch

20.04.2020

Gene Deitch, mimo jiné taky animátor slavného seriálu Tom a Jerry, zemřel ve věku 95 let. Režisér a scenárista měl na kontě Oscara za nejlepší animovaný krátkometrážní film z roku 1960, zajímavostí… (více)

Reklama

Reklama