Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(161)

Nerozlučné duo kocoura Toma a myšáka Jerryho spolu soupeří v tomto americkém animovaném seriálu ve 163 dílech. Tom se neustále snaží chytit vychytralého Jerryho, který se jen tak nedá a dělá hloupému kocourovi naschvály. Nakonec ale stejně všechno dobře dopadne a Tom a Jerry jsou zase "kámoši jak hrom". (Zoiberg)

Recenze uživatele Joeey k tomuto seriálu (5)

Předvánoční noc (1941) (S01E03) 

Jeden z prvních dílů, který se podle mého od většiny ostatních liší. Většina epizod je založena na honičkách, na soubojích mezi kocourem a myší, ale tento díl je jiný - má přenádhernou atmosféru... Mmm. Nádherný hudební doprovod (původní hudba provázená známými vánočními melodiemi) a nechybí samozřejmě humorné scénky. ()

Ve válečném stavu (1943) (S01E11) 

Tento díl (krom toho, že rozhodně patří k těm nejlepším) je zvláštní tím, že se zjevně stal námětem jedné počítačové hry... ()

Myš v domě (1947) (S01E32) 

Model tohoto dílu, kdy Tom dostane od paničky, která má fůru připomínek, za úkol chytit Jerryho, je to nejlepší, co v této úžasné cartoonovce vzniklo. Epizody s tímto modelem (nejen tyto samozřejmě! ;-)) jsou zárukou nezapomenutelné zábavy. ()

Jerry a lev (1950) (S01E50) 

Ta scéna s tím lvem na lampě je dokonalá! ()

Život s Tomem (1953) (S01E79) 

Tenhle díl je téměř to samé co epizoda "Jerryho deník". Ale to zakončení... Nedávno jsem si to pustil na YouTube a nemohl jsem se smíchy udržet! Tam je dokonale vystižen ten moment, kdy už se díl blíží ke konci a napětí opadá - a pak to přijde :-D. Avšak podruhé už jsem se tak nepobavil... No jo no. ()

Související novinky

Warneři posouvají své filmy

Warneři posouvají své filmy

13.06.2020

Tenet, Wonder Woman 1984, čtvrtý Matrix i duel Godzilly a King Konga - studio Warner Bros. posunulo celý svůj kalendář. V případě prvního zmíněného se jedná o dvoutýdenní odsun, snímek tak dorazí do… (více)

Zemřel oscarový Gene Deitch

Zemřel oscarový Gene Deitch

20.04.2020

Gene Deitch, mimo jiné taky animátor slavného seriálu Tom a Jerry, zemřel ve věku 95 let. Režisér a scenárista měl na kontě Oscara za nejlepší animovaný krátkometrážní film z roku 1960, zajímavostí… (více)

Reklama

Reklama