Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Věci Ochránce (z pilotního dílu) začnou reagovat na cizí energii. Posádka se tak domnívá, že se loď blíží k něčemu stejně silnému, jako byl Ochránce. Naleznou stanici úplně stejnou, jaká byla u Ochránce. Podle skenů je stanice plná Ocampů (rasa Kes). Ti na ně zaútočí. Boje ustanou, když se dozví o Kes. Tanis (jeden z Ocampů) začne Kes učit používat její schopnosti. Jak je však známo, s velkou silou přichází i velká zodpovědnost... (Varan)

(více)

Recenze (4)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

There is no spoon byla jedna věta, tady to je rozkecaný přes dvě třetiny dílu, aniž by kolem toho bylo cokoliv dalšího, závěr byl stupidní a Kesin reset byl na úrovni anime filleru. Btw. krátkověká telepatická rasa je taky dost promarněný téma a telepatická rasa co se učí slovníma instrukcema je lame. A Voyager co se 10 měsíců řítí přímý směr alpha kvadrant předchází pověst - tak určitě. Stejně jako že 10 měsíců letu Voyageru daleko někoho zajímá nějaká rasa co Voyager potkal před těma deseti měsícema kdesi věčnost daleko. (A ta jedna bytost kterou Janeway hledá je zrovna v přímym směru od Voyageru k Zemi.) 2*, ale vcelku slabý. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Don't try to move it. Just take a drink from it. See? You can do it. You wouldn't be thinking about picking it up, you'd simply do it, and that's what you just learned. Focus on the goal, not the task. When you wanted the tea, it came to you." ()

Zajímavosti (1)

  • V čase 6:55, ve scéně na ošetřovně, létá kolem hlavy Kathryn Janeway (Kate Mulgrew) moucha. (Dvojirakri)

Reklama

Reklama