foto

Vaughn Armstrong

  • nar. 7.7.1950 (68 let)
    Sonora, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Unbelievable!!!!!
2008 Hledá se Amanda
2006 Vánoční pohlednice (TV film)
2000 Power Rangers Lightspeed Rescue: Neptune's Daughter
Theory of Everything, The (TV film)
1998 Star Trek the Experience: The Klingon Encounter
Vzala jsem si monstrum (TV film)
1997 Two Voices (TV film)
1996 Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
1995 Síť
1994 Jasné nebezpečí
1992 Life on the Edge
1991 Operace Žralok (TV film)
1990 Rodina špionů (TV film)
1989 High Desert Kill (TV film)
1984 Experiment Philadelphia
1982 Nerovný zápas
1978 Křídla v Kitty Hawk (TV film)
V kómatu
1977 Cinderella 2000
Roger & Harry: The Mitera Target (TV film)

TV seriály

2015 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I Hope Josh Comes to My Party! (S01E03)
The Fosters (TV seriál)
Wreckage (S03E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Crying Out Loud (S06E23)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Future Perfect (S11E10)
2014 Decker (TV seriál)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Smysl života (S07E16)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Let č. 1 (S02E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vzpomínka (S04E07)
2006 Smith (TV seriál)
2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
V zemi za zrcadlem část 1. (S04E18)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Výheň (S04E07)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Delfská oblast (S02E26)
První let (S02E24)
Regenerace (S02E23)
další epizody (5)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Noc na ošetřovně (S02E05)
Rázová vlna, část 2. (S02E01)
Rázová vlna, část 1. (S01E25)
další epizody (8)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Privilege (S01E13)
2001 Philly (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Dítě štěstěny (S01E09)
Setkání u Broken Bow (S01E01)
The Beast (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Dohra (S07E24)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Power Rangers Lightspeed Rescue (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Celestial Navigation (S01E15)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vlastní krev (S07E09)
Zuřivost (S06E23)
1999 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Outsider (S03E13)
JAG (TV seriál)
Bojový rozkaz (S05E02)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Pud sebezáchovy (S06E02)
Pohotovost (TV seriál)
Odpovědné strany (S05E21)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Váleční psi (S07E24)
Mračna se stahují (S07E21)
1998 Sedm dní (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Služební postup (S03E16)
Policie New York (TV seriál)
Speak for Yourself, Bruce Clayton (S05E17)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Vrátil jsem se, protože (S09E08)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Point of No Return (S03E09)
Messages from Earth (S03E08)
Melrose Place (TV seriál)
Dead Sisters Walking (S04E32)
Kutil Tim (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S05E15)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Uchem jehly (S01E06)
Melrose Place (TV seriál)
Hook, Line and Hayley (S04E13)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Phenom (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Poslední prolog (S01E02)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Saved by the Bell (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Klingonské srdce (S01E19)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2009 Cinema's Exiles: From Hitler to Hollywood (TV film)
2004 Trekkies 2
2002 HypaSpace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace