Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Novinář se snaží vyrovnat se smrtí svojí manželky. Začne se chovat nevrle, aby od sebe odehnal ty, kteří se mu snaží pomoct. (Netflix)

Recenze uživatele GOREGASM k tomuto seriálu (1)

Po životě (2019) 

1. série - ***** (90%), 2. série - **** (85%) Rickyho G. mám od Officu hodně rád a jeho suchodrsný humor v duchu toho nejlepšího z britské školy i v After Life dělá divy. Navíc stejně jako v Derekovi tady perfektně funguje dramatická rovina, která opravdu donutí zaslzet, ale hlavně ihned propuknout v smích. Tohle Žervé umí znamenitě. Ricky je ke všemu i velmi přesvědčivý herec a jeho slzy mají k těm hollywoodsky dokapávaným sakra daleko, a když začne atakovat divákovu bránici, tak jim umí i pošimrat, ale většinou do ní kope jako splašený kůň. Jo, tak vtipný tenhle Anglán je. Jeho obliba v někdy až groteskních postavičkám se projevuje i zde a většinou jsou to individua k popukání, až na brutálně vulgárního psychiatra, který je sice výborně zahraný, ale za hranu vtipu napsaný. Tohle Rickymu ulítlo a jde většinou o citelně hluché místo každého dílu. Zbytek je ale top notch a už se těším na třetí sérku. ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama